Hvordan til at lægge mursten inde i et hjem

October 29

Hvordan til at lægge mursten inde i et hjem

Mursten Gulvbelægning er rig og holdbare, perfekt til køkkener, badeværelser og vaskerum. Når først installeret, gulvbelægning er ofte ujævne, noget, der ikke appellerer til alle boligejere. Mursten gulve er lavet af ler og derefter ovn fyret for at oprette en tynd mursten, meget gerne en keramiske fliser. Mursten er derefter installeret meget på samme måde til keramiske fliser. Tackle dette job dig selv og skabe et særskilt nyt look i dit hjem.

Instruktioner

•Measure længder af alle fire vægge. Find midten af hver væg og køre et målebånd fra et midtpunkt til det tilsvarende punkt på den modsatte væg at finde midten af rummet. Start i centrum vil forhindre alle af cut mursten fra at blive placeret på den ene side af rummet.

•Spread flise lim i en 6-mund-square område i midten af rummet. Indstille center mursten flise. Tryk den fast på undergulvet. Placer afstandsstykker på hvert hjørne.

•Indstil fliser på alle fire sider af center flise. Angive en spacer på hjørnet af hver flise til at holde fliserne jævnt fordelt. Fortsætte med indstillingen fliser udad fra centrum indtil du har angivet alle de hele fliser. Spredes mere lim i 6-mund-square områder efter behov.

•Measure rum for skære fliser ved at lægge en hel flise i rummet. Markere bagsiden af mursten flise med en permanent markør til at angive, hvor et snit skal foretages. Give plads til spacer.

•Klippe mursten flise med en flise cutter. Sprede lim på bagsiden af brikken med en murske. Sæt flisen på plads og tryk fast til at indstille. Gentag med alle skære fliser. Lad limen indstille natten over.

•Skub en flad-head skruetrækker under kanten af en spacer. Pop spacer ud af limen. Gentag for at fjerne alle afstandsklodser.

•Applicer injektionsmørtel til gulve med en cementmørtel float. Flytte flyderen frem og tilbage på tværs af toppen af mursten fliser indtil injektionsmørtel udfylder mellemrummene mellem fliser. Injektionsmørtel hele gulvet. Fjern så meget som muligt fra toppen af fliser med siden af injektionsmørtel float, som du arbejder injektionsmørtel. Lad injektionsmørtel indstillet til 20 minutter.

•DIP en svamp i vand og tør toppen af fliserne Rengør for at fjerne injektionsmørtel rester. Lad injektionsmørtel indstille natten over.

•Brush mursten fugemasse på toppen af fliser med en god kvalitet pensel. Anvendelse fugemasse i et tyndt lag. Vælge matte, satin eller gloss fugemasse afhængig af glans, du ønsker. Lad fugemasse tørre helt, før walking på gulvene.

Tips & advarsler

  • Hvis du vil efterligne udseendet af et mortared mursten gulv, bruge slebet injektionsmørtel i en grå eller brun farve, der ligner mørtel.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com