Hvordan til at lægge mursten på ydersiden af en gamle hjem

May 20

Refacing med mursten kan forvandle et ældre hus, men det er en enorm opgave, begyndende med fjernelse af den gamle sidespor. Afgøre, hvor meget står mursten er behov. Gør en forvæggen kan dramatisk ændre udseende; gør alle vægge vil kræve fire gange tid og kræfter. Fælles mursten. en grundlæggende type og brugte mursten, inddrives fra gamle bygninger, er ofte bruges til refacing, fordi de giver et hus en instant udseendet af permanens. Vender mursten er lavet specielt til udvendige sidespor, med glattere, renere kanter. Bruge mursten normeret til udvendige installation.

Instruktioner

•Fjern alle gamle sidespor; Strip mur ned til den grundlæggende beklædningen, sandsynligvis krydsfiner i et ældre hus. Kørsel i nogen fremspringende negle med en hammer og reparere eventuelle beskadigede dele af beklædningen. Justere vinduer og døre til mursten sidespor, som vil udvide omkring 4 inches fra beklædningen; Dette kan kræve geninstallation af disse elementer.

•Installer en mursten afsats i bunden af muren hvis Parlamentet ikke havde en hældes som en del af fundamentet. Bruge en spade til at grave en grøft 4 inches lang og 8 inches dyb. Sætte 4 inches af grus i renden og komprimere det med en bestyrelse eller post.

•Mix beton i en trillebør eller med en betonblander. Brug en forberedt konkrete mix for at forenkle denne opgave. Skovl 4 inches af beton oven på grus, glatte det med en mason murske og niveau det med et niveau. Afsats skal være perfekt niveau eller mursten vender vil vippes. Lad den konkrete kur tre dage

•Kontroller en ejerandel i hver ende af væggen med en hammer og stræk mason's sejlgarn mellem dem nivellering strengen med en linjeniveau som en vejledning for mursten kurser. Blande mørtel med murske i en trillebør eller stor container. Brug rede mørtel blandes og tilsættes vand, indtil det handler om sammenhængen mellem whipped kartofler, fast nok til at stå på sin egen, men væske nok til at spredes let med en murske.

•Spread 1/2 tommer af mørtel på bunden og indersiden slutningen af en mursten med en mason murske. Indstille mursten i sted for enden af væggen og tryk det fast i mørtel. Tilføje en anden mursten, plan med den første, og derefter fortsætte æglæggende mursten til anden enden af væggen. Holde mursten på linje med strengen niveau. Kontrollere base kurset med en plan og foretage de nødvendige tilpasninger til at holde alle mursten fast i linjen og sikkert mod muren beklædningen.

•Klippe en mursten til halv længde med en mason sav til at starte det andet kursus, så mursten vil overlappe dem nedenfor og ingen samlinger er justeret. Sætte den afskårne ende på indersiden. Start hver andre kursus med en halv mursten. Lægge anden løbet af mursten og tjekke det med et niveau. Flytte strengen niveau, mens du arbejder for at blive justeret med øverst naturligvis mursten.

•Finish mørtel leddene efter det andet kursus med en stål finish værktøj, som har en konveks ende, der presser mørtel fælles i en konkav så vandet vil flyde ud. Afslutte leddene efter hvert par af kurser. Arbejde værktøjet efterbehandling før mørtel sætter for meget til at udjævne let og jævnt. Lægge en dæmpe på spidsen af værktøjet efterbehandling med vand for at hjælpe glat leddene.

•Installer mursten bånd, bølgede metal stropper med et søm på ene ende og en fane i den anden, startende fra det andet kursus. Nail bånd med en hammer til væggen studs, hver 16 inches langs væggen. Tilføje bånd hver seks kurser af mursten, omkring 16 inches, op på væggen. Passe faner i mørtel mellem lag af mursten, at holde facaden til væggen.

•Work til toppen af væggen. Blande mørtel i partier, for omkring en halv times arbejde ad gangen, så det ikke tørre ud før installation. Tage pauser i slutningen af et kursus; Det kan tage mere end en dag at afslutte jobbet.

•Fasten metal overliggere over toppen af vinduer og døre til at støtte mursten kurser over dem... Skære mursten med en mason sav, som skulle passe omkring disse åbninger. Hold øje niveau på hvert kursus af mursten, så tilpasningen bliver perfekt. Juster bunden af mursten over overliggere med en mason så hvis disse åbninger ikke er perfekt firkantede, at holde kursus over døren eller vinduet korrekt justeret.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com