Hvordan til at lægge mursten som en Mason

March 18

The secret til at lægge mursten som en mason er ligesom at for en musiker til at komme til Carnegie Hall: praksis, praksis, praksis. Mursten-æglæggende ser simpelt--du sætte nogle mørtel på murstenene og læg dem oven på hinanden i nogle mønster. Ser er skuffende. Mursten-æglæggende tager tålmodighed, håndelag for håndtering af trowels og andre værktøjer af handelen og evne til at blande mørtel, anvende det korrekt, at holde linjer lige og niveau og efterbehandling leddene mellem mursten.

Instruktioner

•Begin med et lille projekt, en lav haven mur eller en plantageejer boks, hvor en lidt skæve mursten eller bred joint, ikke vil være så indlysende eller så kritisk.

Lær typerne af mursten. Standard mursten er nominelt 2-ved-4-by-8 inches, selvom specifikke størrelser varierer lidt blandt producenter og stilarter. Den nominelle dimension giver mulighed for mørtel leddene. Nogle mursten er solid, bruges til brolægning eller står på et hus. Byggeri mursten har huller i midten, til at reducere vægten og tilføje ekstra plads til solidifying mørtel. Mursten har ru eller glat eller andre overflader eller ansigter, afhængigt af det ønskede udseende.

•Start alle mursten om med et solidt grundlag.

Til en væg, planter eller lignende opgave, grave en fod grøft og fyld den med komprimeret grus; bredde og dybde varierer med højden og bredden af væggen. Installere mursten vender på et hus eller bygge en højere og bredere mur med en base af beton; denne afsats hældes på et nyt hus som en del af grundlaget, men skal føjes til ældre huse eller for fritstående vægge eller andre projekter.

•Kontroller træ stakes i hver ende af mursten projektet, lidt højere end den tilsigtede højden af den første kursus eller lag af mursten.

Stretch mason sejlgarn mellem indsatsen og niveau det med en linjeniveau, som glider over strengen. Sørg for linjen er lige langs ruten for mursten.

•Mix mørtel efter anbefalinger på pakken.

Det skal være flydende, men ikke løbende, tynd nok til at spredes let med en murske, men fast nok til at holde fast i mursten og blive fugtige indtil det har sat ind i mursten ansigter på begge sider. God mørtel er nøglen til god mursten arbejde. Tyk mørtel vil tørre for hurtigt og gøre en ustabil væg; tynde mørtel vil strømme ud af fælles og svække den.

•Lay den første mursten ved at sprede mørtel med en murske på bunden og én side.

Sætte det på de base, mørtel sider ned og mod den næste klods. Mørtel ("smør") en anden mursten og sætte det ved siden af den ene. Fortsætte dette, indtil du når til slutningen af linjen. Kontrollere mursten med en plan for at gøre sikker på de er niveau og justeret. Lægge et andet kursus, med mursten overlappende så mørtelfuger ikke line op. Tjek en mursten mønster guide til at beslutte på et mønster; der er mange stilarter af mursten-æglæggende for forskellige udseender.

•Finish mursten leddene med en pegende værktøj, et metal værktøj, som skubber mørtlen til en bestemt figur.

Den bedste stil eksteriør uarbejdsdygtighed er konkav, en slags semi-cirkel af mørtel mellem mursten så enhver vand, der rammer fælles vil flyde ud i bunden. Næste bedste er V-form, svarende til den konkave men med mørtel formet i en trekant. Udgør disse med en kombination værktøj, som har en konveks ende til at danne den konkave fælles og en trekantet ende at gøre V.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com