Hvordan til at lægge mursten trin

December 25

Hvordan til at lægge mursten trin

Bygning mursten skridt kan gøres et par forskellige måder, men tal/lay out virkelig ændre ikke. Der er en måling, at skridt skal stige til og der er en måling af hvor de stoppe så Kør.

Instruktioner

•Laying ud af din nye mursten skridt vil afhænger af hvordan du planlægger at bygge dem, da de skal være på toppen af konkrete mennesker tendens til at opbygge forskellige afkrydsningsfeltet formularer ud af 2 x 6 og andre brætstørrelser derefter stable dem oven på hinanden, før de hælde beton. dog det problem at gøre det på den måde er øverst eller nederste trin kunne ende med en anden måling.

•Etablering, dem med en 2 x 12 som en trappe stringer du kan være i total kontrol over stigningen / køre og hvis din bygning mursten skridt for et dæk eller veranda det kunne spare dig tid og penge. Spare tid ved at undgå trappe / stige problemer så spare penge ved hjælp af mindre tømmer og en masse mindre beton.

•Figuring ud lay out du har brug for to tal, 1. højden fra toppen af dæk, våbenhus, osv., til jorden. 2. er bredden af mursten. Lader begynde med mursten, en standard mursten er 8 x 4 x 2-1/2 [eller 8" lang 4" bred og 2-1/2" tyk] så lad os sige vi ønsker 3 klodser bredt på hvert trin med en 2" lip hængende forbi hver trin nedenfor, vores pr. trin RUN ville være 10". Næste Lad vi opbygger sige trapper at gå på et dæk og højden er 37-1/2". [anledning] OK for at holde det enkelt, vil vi bruge 8 x 2-1/2 x 2-1/2 mursten for risers for hvert skridt, vel vidende at de er 2-1/2" høj/bred vi vil derefter regne ud en stigning, der kan arbejde ud af de vores materialer vi bruger [1-bricke + 1-mursten + 1-mursten = 7-1/2"], vil være vores pr. trappe [anledning]. Nu hvor vi har 3 målinger, køre trappe anledning, trin anledning og skridt. Tage den samlede trappe anledning [vores eksempel var 37-1/2"] og derefter dividere det med trin anledning [vores var 3 riser mursten eller 7-1/2"] {37,5/7.5 = 5} nu ved du, at du har brug for 5 stigninger og eller 4 trapper [du vil altid have 1 mindre trappe så risers når du laver matematikken, som vi er]

•Then lay out ville savn at blive 7-1/2" anledning og 10" Kør for at træne med de sten, som anvendes i dette eksempel. [eller hver 10" af Kør det ville stige med 7-1/2"] start med din samlede stigning måling og forsøge at købe din materialer omkring hvad vil arbejde ud bedst for målingerne / brug af dit projekt. [alle projekter vil være forskellige] Hvis bygningen boks danner niveau ned fra hvor trappen begynder [eller fra toppen af bunken er knyttet til] derefter måle over hele afgangsmængden og starte din første boks der. Hvis din bygning dem med en trappe stringer skære to vanger og derefter få dem jævnet med jorden og naglet i sted. Bruger 1 x? [1 x 4, 1 x 6, 1 x 8, etc] at danne tabicas på stringere så udfyld det åbne område under stringer med snavs. [ophold omkring 2" over bunden af trappe stringer med snavs efter stringer hele vejen op] kompakt snavs derefter hælde beton ud flush med toppen af hvert trin på vej op, når konkrete opstiller fjerne riser former og dens klar til mursten. [Bemærk: trappen er forskellige størrelser brug tykkelsen af mørtel linje til at finde en [trin STIGE] måling, der virker.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com