Hvordan til at lægge mursten væg hjørner

May 28

Hvordan til at lægge mursten væg hjørner

Murstensvægge tilføje farve og dimension til en have eller værftet og kan også være et hegn omkring din ejendom. Når du ser på en mur, nøje at mursten forskudt mønster. Dette giver yderligere støtte til mur. Når du når til slutningen af din væg og ønsker at vende et hjørne, skal du bruge en speciel teknik til væggen til at forblive stabil og kontinuerlig.

Instruktioner

•Beskyttelseshætte til at klikke to kridtstreger på den forberedte betonfundament, hvor du vil bygge hjørnet, til at angive det hjørne to sider. Måle 3 fødder ned en linje og gøre et varemærke. Måle 4 fødder ned anden linjen og gøre et varemærke. Måle afstanden fra linje til linje. Hvis kridt linjer er i en perfekt 90 graders vinkel, bør mærkerne 5 fødder fra hinanden.

•Mix mørtel efter fabrikantens anvisninger. Øse op nogle mørtel med en murske og sprede en 1/4-inch tyk mørtel lag langs kridtstreg. Holde mørtel linjebredde er de samme som dine mursten bredde og kun spredt nok mørtel til omkring tre mursten længder.

•Indstil en fuld mursten i mørtel. Linje op de mursten hjørne med kridtstregs hjørne. Lå to flere klodser ved siden af denne mursten til at danne en lige linje. Placere et morter lag på hver mursten slut før butting det op mod en anden mursten. Hold en plan mod mursten, både på toppen og langs siderne, og foretage de nødvendige justeringer.

•Spread et lag af mørtel på en mursten ende. Butt mortared slutningen af mursten mod den første mursten side, til at danne en 90 graders Drej. Placer to flere klodser ved siden af denne mursten, holdt sammen med mørtel, og bruge niveauet for at sikre mursten er lige.

•Spread et lag af mørtel bag den første række af mursten, på begge sider af hjørnet. Lægge mursten på denne mørtel, med et morter lag mellem hver mursten, så at murstenene mødesteder er linet op med den forreste række mødesteder.

•Measure længden af din mursten og dividere det med fire. Overføre denne måling til to mursten. Markere alle mursten vej rundt, på denne måling, med et stykke kridt. Score mursten langs kridtstreg, med en hammer og mejsel. Placer mejslen i en af de scorede linjer og trykke håndtaget fast med en hammer til at bryde mursten. Gentag med den anden mursten.

•Spread et morter lag på toppen af forreste mursten lag. Læg to 3/4 længde mursten vinkelret fra hinanden på hjørnet, med et lag af mørtel holder dem sammen. Lægge mursten ved siden af dem på samme måde som du gjorde i trin 3 og 4. Kontrollere række med et niveau.

•Spread et lag af mørtel på ryggen mursten lag. Lægge de to 1/4-length mursten brikker i hjørnet og placere fuld klodser ved siden af dem.

•Lay tredje række af mursten, både de forreste og bagerste række, på samme måde du lagt den første række. Kontrollere række med et niveau. Lægge den fjerde række med en fuld blok vendte den modsatte vej fra den tredje række blok. Opbygge den femte række på samme måde du bygget den første og tredje række. Fortsætte med at arbejde din vej op ad væggen samtidig gøre det længere.

Tips & advarsler

  • Lægge dine mursten uden mørtel først.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com