Hvordan til at lægge sten væg flise

March 4

Om din egen sten væg flise er et projekt, der tager lidt tid og kræfter, men det vil spare dig en betydelig mængde af penge ved ikke at ansætte en entreprenør. Sten væg flise tilføjer dybde til et værelse. Du kan endda sige, det tilføjer en følelse af permanens. Hvis det er installeret korrekt, vil det være en smuk kulisse for dit badeværelse, stue eller undersøgelse. Når du er oprettet og begynder at lægge et par fliser, vil du finde det ikke er svært - for det meste tidskrævende.

Instruktioner

•Forbered base for flisen. Sten væg flise er meget tung. Tilføje vægten af den konkrete bord, thinset og injektionsmørtel, og du har mulighed for flere hundrede pounds af vægt bliver tilføjet til en væg. Undersøg din væg for at sikre det har understøttet nok til at holde den ekstra vægt. Typisk, kan du se under væggen for at se om der er en anden mur under det på gulvet nedenfor, eller hvis der er god solid støtte bjælker under det i kælder eller krybekælder. Fjerne enhver søm eller skruer, der kan stikker ud fra den eksisterende væg.

•Installer konkrete bestyrelsen med mesh vender indad mod dig. Thinset vil binde med det, danner en stærk forbindelse. Skrue hver brik på plads med skruer, og sørg for du er skrue i de træ studs i væggen. Skære hjørner og kanter med en hobbykniv, således at væggen er helt dækket med konkrete bord.

•Applicer en lille mængde af thinset til væggen, startende fra bunden. Skrab det op på væggen i et cirkulært mønster med hakket murske. Arbejde kun med et område, som du kan afslutte i 15 minutter, eller thinset vil begynde at tørre og vil ikke obligation med flisen. Hvis du ikke ønsker den nederste række fliser til at være oppe imod gulvet, Placer en spacer eller fliser fladt på gulvet til at løfte op flisen lidt indtil thinset hærder. Holde den første række perfekt niveau. Påfør et tyndt lag af mørtel til bagsiden af flisen og tryk det på plads, giver det en lille vrikke frem og tilbage at sætte ind i den våde thinset. Give det en god hamre med håndflade i jeres række yderligere indstille den.

•Klippe hjørne stykker af sten væg flise med våde så ifølge målingerne du har taget, og anvende dem som de andre fliser. Den våde så kan gøre lidt af en rod, så hold det udenfor hvis muligt. Du kan vælge at have alle de skære fliser på den ene side af væggen eller centrere fliser, således at der er en endnu beløb på begge sider. Det, der betyder mest er at du holde fliserne perfekt niveau og at du bruger afstandsstykker mellem hver flise til at holde det ud over de andre fliser i en selv afstand.

•Tør thinset mørtel til 24 timer, når væggen er dækket i sten væg flise. Hvis du arbejder i et meget fugtigt miljø, kan du vente lidt længere, før du starter fugning. Du kan ende med fliser, der stadig har våd mørtel bag dem.

•Applicer din injektionsmørtel, efter du fjerner alle dine spacere. Skrabe væk enhver thinset, der kan have skubbet op gennem fliser. Hvis du bruger mørke sten, kan du vælge at bruge farvet injektionsmørtel til at matche stenen. Forblandet eller pulver form, det er ligegyldigt; de begge arbejder meget. Premix er mere praktisk og mindre rod at blande. Skubbe fuger mellem fliser med float. Holde det så pænt som muligt som du arbejder, og ikke gør for stor en sektion ad gangen.

•Tillad injektionsmørtel til huden lidt, og derefter tørre flisen ned med en stor, fugtig svamp, skylle det ofte. Vær omhyggelig med ikke at aftørre alt for meget af fuger mellem fliserne. Det er OK, hvis der er en tåge over flise; det vil komme senere. Lad injektionsmørtel tørre i 24 timer eller mere. Tørre fliserne med en fugtig svamp og en tør klud. De bør nu være ren og dis-fri.

•Seal injektionsmørtel og sten fliser med en passende sealer efter at tillade injektionsmørtel til tørre i 2 eller 3 uger. Dette vil forhindre noget ind den porøse overflade af Natursten fliser eller injektionsmørtel, holde den ren for meget længere.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com