Hvordan til at lægge tag beklædningen til Ridge ventilationskanaler

October 24

Ridge ventilationskanaler tillader luft, der bliver varmet i loftsrum rum i et hus at flygte på ridge eller toppen af taget. Kølig luft, flyder ind gennem ventilationskanaler i soffits, erstatter denne luft og hjælper med at holde loftsrum rum cool, at reducere aircondition omkostninger og forbedre komforten i hjemmet. Bygherrer gøre kvoter for udluftning plads, når du installerer tag beklædningen.

Instruktioner

•Installer beklædningen til de lavere dele af taget i normal måde. Installation af tag beklædningen starter på bunden eller tagskægget af hjemmet og forskud op taget. Skær beklædningen på størrelse med en rundsav og negle beklædningen til spær ved hjælp af 8d negle.

•Klippe stykker af kappematerialer at gå langs toppen af taget på størrelse med en rundsav. Disse stykker skal ende omkring 3/8 tommer under højdepunktet. Du kan eventuelt lægge beklædningen på plads med den øverste kant flugter med toppen. Bruge en rundsav med vingesæt til samme dybde som tag beklædningen, for at skære langs en linje 3/8 tommer fra toppen. Fjerne materiale markeringen i åbningen.

•Nail øverste tag beklædningen på plads ved hjælp af 8d negle.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com