Hvordan til at lægge tag Boards ved hjælp af tredimensionelle tømmer

October 25

Hvordan til at lægge tag Boards ved hjælp af tredimensionelle tømmer

Dimensional tømmer, som er træ skær til specifikke størrelser, er almindeligt anvendt til at bygge mure, spær, spær og dæk. Det var engang fælles for udvendig beklædning og tag pyntede, men det er blevet erstattet i vid udstrækning af krydsfiner og orienteret strand board (OSB), et forarbejdet træ produkt. Hvis du vælger at bruge dimensionelle tømmer til tag pyntede, er installation af det en forholdsvis simpel gør det selv-projekt, der kræver grundlæggende snedkeri færdigheder og et par Tømrer værktøjer.

Instruktioner

•Measure fra gavlen af taget til midten af spær eller truss nærmeste slutningen, men ikke måle længere end længden af tømmer du bruger. Hvis for eksempel du bruge 84-tomme lang tømmer og have spær eller spær på 24 tommer intervaller, som er standard med mellemrum, så måle 72 inches med et målebånd, markere dette punkt med en tømrer blyant og skære de dimensionale tømmer brædder til 72 inches med en rundsav, så bestyrelser vil ende i midten af en tværbjælke eller truss. Bjælker og spær er 24, 48, 72 96 inches og yderligere 24-tommer intervaller fra kanten af et tag.

•Lay en bestyrelse dimensionelle tømmer vinkelret på tag spær eller spær på toppen af taget. Sted i slutningen af tømmer flugter med udgangen af spær eller spær.

•Kontroller to 16d indramning negle gennem de dimensionelle tømmer på hvert spær eller truss.

•Butt den næste bord mod det første bord. Negle det på plads med to søm i hvert spær eller truss. Fortsætte rækken indtil din rækkevidde anden enden af taget. Placer den endelige bestyrelse, så det er flugter med udgangen af den sidste spær eller tværbjælke.

•Installer den næste række bestyrelser støder op til den første række i bestyrelser, går tilbage til anden enden. Gentag proceduren, indtil det hele taget er dækket med studienævnene.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com