Hvordan til at lægge ud en mosaik flise gulv grænsen for en forstuen

March 17

En mosaik flise grænsen kan pynte på enhver indgang måde. Mosaikker, især poleret mosaikker, fange lyset individuelt for at give et elegant udseende til rummet. Ved hjælp af en kant til at afgrænse plads af en post måde kan bidrage til at modregne området og gøre en indbydende erklæring for besøgende. Når udstikker en mosaik grænse, er det vigtigt at være sikker på din grænse ikke vil være skjult i kanten af rummet, og at grænsen lægger flugter med feltet flise.

Instruktioner

•Measure gulvet for at hjælpe med at bestemme, hvor du vil placere grænsen. Mens du kan butt grænsen op mod væggen, er chancer det ikke vil få som bemærket. Det anbefales derfor, for at flytte grænsen én fuld flisen, eller en halv flise i fra kanten af rummet. Hvis rummet har bump outs, eller er ikke firkantet, flytte grænsen en halv eller en flise i fra den smalleste del af rummet for at pladsen rummet ud og bruge fuld fliser til at fylde i bump outs.

•Indstil mosaik grænsen stykker og feltet fliser ud ved siden af hinanden uden mørtel til at få en fornemmelse af hvordan de placeres, hvor de skære fliser skal være og hvor stor injektionsmørtel leddene skal se ud. Markere alle fliser, der skal skæres med en lige kant og blyant og skær dem på flise saven. Dobbelttjek, at de passer efter opskæring inden vi går videre til at installere. Når du kommer til grænsen hjørner, trække de enkelte stykker af fliser ud netting de kommer og lege med dem for at se, hvordan de vil låses sammen for at danne en tur i hjørnet og mønster, hvis et hjørne stykke ikke er tilgængelig.

•Begin installere feltet flise uden mosaik grænsen ved at sprede tynd sæt over området for at være flise med murske. Kam det tynde sæt indtil grooves venstre er ens i højden. At fylde rummet hvor grænsen går, lå en board eller et stykke træ samme bredde som grænsen; grænsen vil blive installeret sidst.

•Tillad den tynde række fliser at sætte op til 24 timer. Vend hvert stykke af grænsen og sprede en lille mængde af tynd sæt over ryggen i en proces kendt som tilbage smøre. Hvis mosaikfliser er tyndere end felt fliser, sprede ekstra tynd sæt ind i området hvor Mosaikkerne vil fastlægges inden du trykker på grænsen stykker i tynd sæt. Tryk dem let med flad af hånden til at sætte dem på plads.

•Tillad den tynde indstillet til hærde i 24 timer og derefter injektionsmørtel hele gulvet på én gang. Tryk på injektionsmørtel ind i leddene med en cementmørtel float og tørre op alle overskydende injektionsmørtel med en fugtig svamp. Tillad injektionsmørtel hærde i en sidste 24 timer inden du går over posten måde.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com