Hvordan til at lakere tapet Behr venetiansk gips

January 17

Tapet kan være generende og trættende at fjerne. Selvom tapet fjernelse anbefales, kan den dekorative overflade ikke ønsker at samarbejde. Projektets fjernelse kan være næsten umuligt uden store skader på eksisterende gipsvæg. Anvende en tynd anvendelse af Behr venetiansk gips tillader tapet at være forklædt og skaber en helt ny finish til rummet. Behr venetiansk gips er almindeligt købt på Home Depot og kommer i en lang række pre tonede farver.

Instruktioner

•Sørg for at sikre tapetet fast fastklæbes til væg overflade. Læg ikke venetiansk gips løs tapet. Tilføje små mængder af tapet lim hvor papir er løs eller sømme der kommer op. Lad limen tørrer.

•Applicer en skimme frakke af letvægts-fælles sammensatte til alle sømme ved hjælp af en lille spartel. Brug tynde lag af gips til at udfylde den højderyg, hvor to plader af tapet mødes. Tillad gips til tørre. Let sand gips ved hjælp af en bøde-medium grus slibning svamp. Tør støv væk med et fugtigt håndklæde. Fortsætte med at tilføje fælles sammensatte og sandet indtil sømmene har været helt skjult. Ingen forskel i højde skal ses hvor sømmen ligger.

•Tape off vægge, fodpaneler, loft og trim, ved hjælp af en tomme maler tape. Fjerne alle møbler fra rummet. Dække eventuelle resterende elementer med store plader af plast. Dække alle gulvarealer med drop klude.

•Paint de tapetserede vægge med en limning primer. Brug en primer som Glidden's Gripper maling eller Faux effekter Aqua Bond. Farven på primeren er ligegyldigt som det vil blive dækket med gips. Roll primer på vægge ved hjælp af en korthåret roller. Husk at trimme ud omkredsen af overfladen med en vinklet børste. Tillad primer til tørre i 24 timer.

•Applicer venetiansk gips ved hjælp af en gipsvæg eller venetiansk gips metal murske. Køb en murske med afskårne hjørner at holde rifter og dings fra formning i gips. Tag en lille spartel og sætte to spiseskefulde af venetianske puds på murske. Hold murske i en lille vinkel. Let dækker væggen med en selv, samlet frakke af gips. Bruge mere end én farve af gips til en multi tonet look. Anvende første gips laget meget tyndt---ikke mere end ca ¼ tommer tyk. Lad gips tørre fire timer.

•Lightly sand tør gips ved hjælp af en fint grus slibning svamp. Aftørre overskydende støv med en fugtig klud. Forbered dig på at anvende en anden frakke. Det andet lag og enhver frakker derefter bør være ekstremt tynde. Placer en lille mængde af gips på murske. Skimme overfladen af gips. Udfyld eventuelle små huller eller mangler i det første lag gips. Lad det tørre. Afgøre, om gipsen er glat nok eller hvis yderligere skimme belægning er nødvendig. Altid sand mellem frakker.

•Applicer lag af topcoat på vægge for ekstra fugt beskyttelse og en satin glans. Bruge Behrs venetiansk gips Topcoat. Bruge murske til at anvende en lys, jævnt lag. Kig på væggen på en meget tætte vinkel til at sikre topcoat anvendes jævnt, og ingen steder har været savnet. Det vil være svært at se den gennemsigtige topcoat. Lad tørre et døgn. Inspicere vægge for at se, hvis alle områder er dækket; søge uens sheen eller føler for områder, der ikke var topcoated.

Tips & advarsler

  • Har en 5-gallon spand og gamle klude handy til lejlighedsvis ren murske, når du anvender både gips og topcoat.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com