Hvordan til at landsætte cedertræ

April 14

Hvordan til at landsætte cedertræ

De fleste bygning programmer, der bruger cedar logs kræver logfilerne har deres bark fjernet inden opførelsen. Manuelt afbarkning cedar logs er enkel, men tidskrævende arbejde. Mens det er muligt at landsætte logfiler med enhver form for træbearbejdning tools, anbefales en peeling spud, der er designet specielt til denne opgave.

Instruktioner

•Sæt ene ende af cedar logge på sawhorse og en ende på jorden. Secure logfil til sawhorse af stramt indpakning bungee ledningen rundt om log og sawhorse.

•Brug saven til at skære enhver resterende grene på log så tæt på overfladen af log som muligt.

•Strømforbrug i standby over log og greb spud håndtere med begge hænder. Bruge kanten af spud at skive ind i en del af barken. Indsæt kniven i Skive og arbejde blade nedenunder cedertræ bark til træets overflade. Skub langs længden af log i retning af sawhorse. Fortsætte peeling indtil bark tårer gratis fra loggen. Indsæt spud vingen under kanten af de resterende bark og Gentag denne proces, indtil alle bark er blevet fjernet fra cedar log.

Tips & advarsler

  • Det er meget nemmere at landsætte log, når de er bare blevet høstet, ideelt i foråret. Afbarkning en tør cedar log er meget vanskeligere end afbarkning en log, der var bare cut og er stadig fuld af sap.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com