Hvordan til at lime Drywall over stive isolering

February 22

Hvordan til at lime Drywall over stive isolering

Stive skumisolering hjælper øge energieffektiviteten i dit hjem. Tomme for tomme, stift skum tilbyder en højere r-værdi end enten glasfiber batts eller træ cellulose produkter, hvilket betyder, at det isolerer mere. Endnu bedre, stive skumisolering, i modsætning til andre produkter, modstår fugt og kondens. Men stive skumisolering antænder nemt, så bygningsreglementer insisterer på, at isoleringen er omfattet af gips, som er brandsikre. Mens du kunne installere forskalling strips til anker er drywall, ved hjælp af den korrekte lim og en lang drywall skruer til at trænge igennem studs bag isoleringen tilstrækkelig, hurtig og enkel.

Instruktioner

•Kontrollér hver søm i den stive skumisolering. Dække hver pause i isolering med hus-wrap tape for at opretholde den isolering fugt- og dampspærre kvaliteter.

•Squirt udvider spray skum i eventuelle huller langs kanten af væg eller loft, især nær loftet tværbjælke eller andre brud. Trim som nødvendigt med en hobbykniv til at efterlade en flad overflade. Dette afslutter fugt og damp barriererne, da skum er uigennemtrængelig for transmission af nogen art.

•Mark en tilstødende overfladen at angive, hvor indramning medlemmer som studs eller strøer køre. Hvis du dækker væggene, markere gulv eller loft. Lofter, skal du markere væggene i stedet. Typisk indikere isolering sømme tilstedeværelsen af træ studs eller loftet bjælker. Med murede vægge, kan du bore i ethvert sted, du ønsker.

•Læg en caulk pistol med en tube konstruktion lim, der hedder det er sikkert for skumisolering. Sprøjte en generøs perle af lim. over en 8-ved-4-fods sektion af den stive skumisolering i toppen eller langt hjørne af området du er drywalling. Undgå enhver limen ikke formuleret til brug med skum; disse varer kan smelte eller forringe skum, ødelægger din isolering.

•Lift drywall lagen og skubbe det ind i stramt mod væg eller loft kant. Køre længe drywall skruer gennem overfladen, forbi den stive skumisolering og i indramning elementerne nedenunder. Da du bruger lim, en skrue hver 16 til 24 inches både på tværs af arket og ned arket er tilstrækkelig. Bore huller og indsætte murværk skruer alternativt. Synke skruer lidt under overfladen.

•Work hen over overfladen, fortsætter med at lim og skrue plader af gips. Butt hvert nye ark af drywall mod de foregående ark. Forskyde leddene, skære et ark af drywall eventuelt at undgå ubrudt sømme på tværs af længden eller højden af væggen.

•Klippe drywall efter behov for at gøre det muligt for vinduer, døre, lys afbrydere, stikkontakter eller andre objekter. Sprede kridt langs kanten af små emner du planlægger at skære ud af en ubrudt ark, så hold drywall på plads til at oprette en kontur af objektet på bagsiden af drywall.

•Align en straight edge med kanter af påklædningsdukke, eller måle og markere drywall for at vise hvor at skære hele arket bredde - eller på langs. Score drywall med en hobbykniv. Punch ud varmerør eller bøje afsnittet skåret op brat til snap resten løs.

•Spread et tyndt, jævnt lag af drywall sammensatte over hver søm i drywall og over hver skrue hoved. Coat hver hjørne eller gipsvæg kant så godt. Dække hver søm med et stykke eller strimmel af drywall tape, kører en gipsvæg kniv på tværs af båndet, som du anvender det til at tvinge luft ud fra undersiden.

•Layer en anden frakke af sammensatte over den første gang overfladen tørrer. Fjer det ind i de omkringliggende drywall, gør laget tyndere jo længere fra båndet det spreder. Dette forhindrer kamme fra en tyk oprustning på ét sted kun. Give stof til at tørre igen inden du fortsætter.

•Sand sømme og skrue steder glat, kører din hånd at føle, hvornår området er flush med det omkringliggende område. Gentag, anvende en anden lag af sammensatte, tørring og slibning efter behov indtil leddene og hoveder under er skjult og væggen føles helt glat.

•Prime drywall og top med et eller to lag af maling. Trim væg eller loft som foretrukne og erstatte enhver forretninger eller inventar fjernes for at fuldføre installationen.

Tips & advarsler

  • Kører gips plader vandret er at foretrække, da det skaber sømme under øjenhøjde, i nærheden af din talje eller brystet. Placer arkene lodret, hvis det ønskes i stedet. Limning og skrue drywall forbliver den samme i enten installation.
  • I de fleste tilfælde er ved hjælp af selvklæbende alene tilstrækkelig til at installere drywall over stive isolering. Især når du bruger tykkere, tungere drywall, kan vægten rive drywall løs fra skummet nedenunder. Ved hjælp af lim er således en måde at gøre installationen lettere, lindre nogle af drywall vægt du skal støtte samtidig tilslutning og giver mulighed for færre vedhæftede filer.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com