Hvordan til at lime Drywall til indre af betonblok vægge

March 9

Hvordan til at lime Drywall til indre af betonblok vægge

Drywall er normalt knyttet til væggen studs med 2-tommer drywall skruer ved hjælp af en elektrisk boremaskine med lidt driver installeret. Dog i nogle installationer er såsom i en kælder, det nødvendigt at lime gips plader til indre af betonblok vægge. Denne proces er meget mindre tidskrævende end vedhæftes betonblok som drywall kan skrues træ forskalling strimler. Du kan fastklæbe drywall til indre af betonblok vægge ved hjælp af en enkel procedure.

Instruktioner

•Brug en skraber, skrabe ud bidder af snavs fra væggen for at gøre det så glat som muligt.

•Klippe dyse slutningen af et rør af byggeri lim med en 45-graders vinkel med en hobbykniv. Stikke folie dækslet i bunden af dyse ved hjælp af den metalstang, der er knyttet til en caulk pistol. Læg røret i caulk pistol og trykker på stemplet ind i den bageste del af røret og drej det 180 grader. Tryk på udløserknappen.

•Lay et stykke af gips board fladt på jorden med papir side ned. Hold caulk pistol på drywall og trække på aftrækkeren jævnt som du anvende lim i hvirvler over hele bagsiden af drywall. Holde lim 2 til 3 inches fra kanten af drywall og Påfør en generøs mængde alle andre steder.

• Lad limen oprettet for 3 til 5 minutter mens du klippe det næste stykke af drywall, hvis det ikke er en fuld stykke, og anvende lim på den.

•Tryk på det første stykke af drywall i sted på væggen og hold den nede i 30 sekunder, indtil det obligationer med beton blokken. Fortsætte med at installere drywall ved at gentage processen for resten af arkene.


© 2018 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com