Hvordan til at lime et søm i Linoleum

May 18

Hvordan til at lime et søm i Linoleum

Naturligt linoleum, en gulvbelægning populære i den første del af 1900-tallet, gør et comeback. Da det er lavet af linolie, fyrretræ harpiks og jute--alle naturlige materialer – det menes at være sundere og mere miljøvenlig end vinyl gulvbelægning. Moderne farver og designs gøre linoleum et attraktivt valg for mange indvendige decors. Det er et holdbart, langvarig gulv dækker, og mindre tilbøjelige til RIP'er og tårer end vinyl. Nogle store værelser vil kræve ark af linoleum at være falsede for at dække hele området. En speciel latex lim bruges til at lime det på gulvet.

Instruktioner

•Sweep og vakuum på gulvet, så det er ren af alle snavs og debris. Rulle ud stykker af linoleum at være falsede. Match mønstret på brikker til at bedre skjule sømmen. Line dem op med det andet ark overlapper først af mindst 1 tommer. Dobbelttjek, at mønsteret passer. Tape to stykker sammen med malertape.

•Klippe gennem begge stykker af linoleum med en hobbykniv. En krog blade er anbefalet. Brug en værftet stick til at skære en lige linje. Kanterne af linoleum kan være lidt ujævn, som arkene kommer fra fabrikken. Skære igennem begge ark med mønster matchede sikrer et rent snit.

•Tag tape fra de to stykker og rul dem forkert side ud. Placer rullede, skære plader i nærheden af hvor de placeres på gulvet. Alle stykker af linoleum bør være skåret til at passe og mønstret matchede før du begynder at overholde dem på gulvet.

•Spread latex lim på gulvet i bred buer med en indskåret murske, arbejder i sektioner, og efterlader en 18-tommer afsnit gratis af selvklæbende nær afsnittet hvor de to stykker vil være falsede. Rul det største stykke at være falsede på plads først, forlader kanten ikke levet op til gulvet.

•Lay ned den anden stykke linoleum, sikre mønster linjer op til det første stykke. Rulle tilbage i udkanten af det første ark og brug malertape til at holde rullen på plads. Du kan tegne en blyant mark ned i udkanten af den resterende ark for at sikre stykkerne bo i den korrekte position. Rulle tilbage kanten af det andet ark og tape det murske på limen under begge stykker og langs sømmen. Du kan også skal sætte nogle på bagsiden af linoleum, sig selv, hvis der er områder, der har tendens til at boble eller trække væk.

•Tryk på begge stykker af linoleum ned. Hvis det anbefales af fabrikanten, skal du efterlade en ekspansion hul. Dette er normalt ikke mere end 1/64 tommer. Tørre væk eventuelle lim, der kunne sive ud af sømmen. Afslut ved at trykke ned søm med en kagerulle.

•Anvend en 100-pund roller at trykke ned til linoleum, når hele gulvet er på plads. Start i midten af hvert stykke og arbejde mod de ydre kanter.

•Stay fra gulvet for 24-72 timer til at give ordet til at helbrede. Gå så lidt som muligt på det i løbet af denne tid, og ikke flytte møbler på det.

•Applicer seam sealer at obligation kanterne sammen efter linoleum har helbredt. Seam sealer kits kan købes i mange gulvbelægning butikker. Dette holder fugt fra siver under sømmen.

Tips & advarsler

  • For komplekse værelser, oprette en fuld størrelse papir mønster at bruge som skabelon, før skære din linoleum stykker.
  • Placer dine brikker omhyggeligt før rullende igen og anvende selvklæbende. Mens ark kan udvide, kontrakt eller glide lidt, det er vanskeligt at flytte dem efter de har været rullet ind i limen.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com