Hvordan til at lime farvet glas til en træramme

September 7

Hvordan til at lime farvet glas til en træramme

En mosaik af farvet glas ser især slående mod en træramme. Men fordi Glasmosaik er semi gennemsigtige og har en anden tekstur end træ, der er en række faktorer at overveje, når du vælger et klæbemiddel. General Electric silikone 2 vil skabe et meget stærkt bånd, men er også ret giftigt. Hvis du har små børn og kæledyr i dit hjem, og ønsker et mindre giftigt alternativ, overveje Weldbond. Hot lim er den mest populære løsning for limning glasmosaikker til træ, fordi det tørrer hurtigt og er lav i toksicitet.

Instruktioner

•Rengør glasmosaikker overflade med pudsemiddel og tør med avisen eller en mikrofiberklud. At rense træ, anvende en wood cleaner, ren med et krat pensel, og Børst eventuelle overskydende beskidt og debris. Sørg for, glas og træ er tørt inden du bliver limning.

•Sæt en lim stick i din hot limpistol og tænde pistolen. Når limen er smeltet, anvende et jævnt lag af lim til kanten af den træramme. Vær omhyggelig med at undgå at efterlade nogen gobs af lim på rammen, fordi de kan være synlige gennem blyindfattede.

•Sæt glasmosaikker på træramme mens limen er stadig varm. Tryk fast på overfladen eller anbringes i en klemme i fem minutter. Lægge tilstrækkeligt pres på overflade for overflader til bond, men ikke klemme det så intenst at det forårsager glas pause eller chip.

•Carefully fjerne agglomererede glasmosaikker og træ ramme fra klemmen. Hvis nogen lim udslip eller presser under glasoverfladen, gør det muligt at indstille men ikke hærde. Når tør, anvende en X-acto kniv til at skære tørrede limen ud af glasset.

•Hvis du opdager hærdede limen på Glasmosaik senere, sætte en hår tørretumbler på lav varme og feje det over lim til at blødgøre det. Når limen er blødgjort, bruge X-acto kniv teknik til at skrabe væk overskydende lim.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com