Hvordan til at lime flise til en brusebad Pan membran

November 12

Før du installerer et brusebad gulv, bør du altid installere et brusebad pan membran. Denne flade vinyl liner blokerer vand, der siver gennem bruseren, forhindrer at vand pyntelisterne undergulvet nedenunder bruser, som kan føre til strukturelle skader på gulvet. Når du har bruser membranen installeret, kan du installere en tile bruser floor. Som med ethvert job, flise, skal du bruge en passende flise selvklæbende for at lime flise til en brusebad pan membran.

Instruktioner

•Measure en plads på gulvet, der er den samme størrelse som bruser floor og markere området med malertape. Lægge fliserne i det markerede område til at oprette din flise design, præcis som du ønsker det skal vises på klinkegulv. Sætte flise afstandsstykker mellem alle brikkerne i designet, men hvis du har brug at skære fliser ned så den passer til dit design, ikke skære dem endnu.

•Applicer thinset mørtel over toppen af brusebad pan membran med en indskåret murske. Spredt mørtel først langs bagvæggen af bruseren.

•Tag den bagerste række fliser fra din flise design og lægge fliser i bruseren, så de sidder foran thinset mørtel du spredt over membranen. Holde flise afstandsstykkerne mellem fliserne og sørg for, at fliserne er centreret som du ønsker dem i design.

•Kør den første flise i rækken lige tilbage i mørtel og tryk forsigtigt. Flytte den flise spacer, der var ved siden af flise tilbage mod siden af den og flytte den anden flise i rækken tilbage mod flise spacer. Fortsæt med at flytte hver af fliser tilbage i mørtel, én efter én.

•Line de efterfølgende rækker af fliser op med den bageste række af fliser. Forlade kanten fliser, der skal skæres ud af design, indtil du lægge alle rækkerne. Når du er færdig med rækker, skære ned nogen kant fliser, der skal skære med en flise så og sætte dem på plads i kanterne af bruser floor over brusebad pan membran.

•Tillad fliser til tørre på bruseren pan membran for omkring 24 timer, tage flise afstandsstykkerne ud af fliser og anvende injektionsmørtel over gulvets overflade, således at injektionsmørtel går i mellemrummene mellem fliserne. Træk kanten af murske over fliser til at fjerne eventuelle overskydende injektionsmørtel fra deres overflader.

•Applicer caulk omkring kanterne af flise gulvet til at udfylde områder mellem fliser og væg efter anvender injektionsmørtel. Lad injektionsmørtel og caulk tørre i en yderligere 24 timer og derefter sprede vandtæt sealer over områderne injicerede og tætnes med en pensel. Når det første lag af sealer tørrer, spredes en anden frakke over områderne injicerede og tætnes.

Tips & advarsler

  • Hvis du vil oprette den cirkulære cut omkring et brusebad drain, bruge flise nippers.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com