Hvordan til at lime rustfrit stålplader til væggen

March 3

Hvordan til at lime rustfrit stålplader til væggen

Rustfrit stål ark tilføjer et slankt og moderne look til ethvert rum. De er ofte brugt i køkkener som en backsplash på grund af deres holdbarhed. De er også nemme at installere ved at lime dem på væggen i stedet for at bruge skruer eller søm. Anvende et stort ark for en ren, enkel udseende, eller tilpasse din design ved hjælp af flere små ark som fliser.

Instruktioner

•Rengør væggen med flydende sæbe og vand ved hjælp af en svamp til at fjerne snavs. Lad tørre. Sand det med 80 grus sandpapir. Dette giver mulighed for klæbemiddel til greb væggen mere fast.

•Applicer lim eller silikone caulk på bagsiden af hvert rustfrit stål ark. Placer prikker i hjørnerne, så dækker resten af arket med en bugtet linje.

•Tryk på ark fast mod væggen. Afhængigt af typen af lim, kan du har brug at trække det ud og tryk den på væggen igen, anvende firma, endda pres. Følg vejledningen på pakken med klæbemiddel til at se hvor længe du skal lægge pres indtil det sætter. Nogle kræver, at du tape i arket kanter til væggen, indtil det sætter.

• Lad arkene hvile natten over. Tørre dem ned med en rustfri stål renere og blød klud. Dette får slippe af fingeraftryk.

Tips & advarsler

  • Hvis du anvender en stor, underligt formet ark, bruge et mønster første colophonium papir tapede til væggen. Skære huller hvor forretninger vil være og markere over for mønsteret, så din metal fabrikator vil vide, hvilken side skal vende mod.
  • Skiftevis, måle området, derefter tage målinger til en nærliggende rustfrit stål fabrikator eller hjem forbedring center og bede dem om at skære plader til dine specifikationer.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com