Hvordan til at lime styrbord

April 17

Styrbord er en populær byggemateriale til skibe og andre marine anvendelser på grund af dens holdbarhed. Det er også specielt designet ikke at blive beskadiget af vand. De samme materialer, der holder styrbord fra at lade vand fra skader det er dog også de materialer, der gør det svært at lime. Mens det kan være muligt at bruge en svejsning stang under visse omstændigheder, er der andre gange når limen vil være den eneste mulighed. Når dette er tilfældet, skal du bruge den rigtige slags lim og den rigtige teknik.

Instruktioner

Forpakket 3M Scotch-svejsningen DP-8005 eller Lord Corporation 7540-AB lim fra et byggemarked butik. Disse er de eneste typer lim, der har vist sig at fungere godt med styrbord.

•Mix lim som anvist på pakken, indtil blandingen er en ensartet farve. Indsæt limen i udlevering pistol, der fulgte med limen.

•Applicer et tyndt lag af lim jævnt over området i den styrbord, ønskede at lime. Spred det med en spartel, indtil hele området er dækket.

•Anvend en foråret klemme til at sikre de to overflader sammen. Fastgør det stramt, men ikke så stramt, at limen skubber sidelæns.

•Hold klemme på i seks timer indtil limen har haft en chance for at tørre. Derefter vente en anden 24 timer før at sætte nogen kraft på de to overflader.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com