Hvordan til at lime træ Studs til et Cement gulv

June 7

Hvordan til at lime træ Studs til et Cement gulv

Renovering af eksisterende kældre kræver ofte fastgørelse nye væg indramning materialer til et cement gulv. En række konstruktion klæbemidler findes der er designet til at holde træ og cement sammen. En af udfordringerne ved at lime et træ stud til et cement gulv er i besiddelse af to stramt sammen mens limen tørrer. Dette kan ske ved at sætte en vægt på stutteriet, skrue stud til gulvet med murværk skruer eller wedging lodrette stykker af træ mellem stykke på gulvet og loftet ovenfor.

Instruktioner

•Sight ned på længden af din studs og udvælge straightest dem til at lime på cement gulvet. Den ranke stykket træ er, de mindre pres der vil være at trække væk fra cement.

•Spread konstruktion selvklæbende i en zig-zag mønster langs længden af den træ stud.

•Sæt stud med den klæbende side ned på cement gulvet på den placering, hvor du har brug for at bo på. Flytte den frem og tilbage lidt til at overholde selvklæbende til både træ stutteriet og cement gulv.

•Sæt tunge genstande såsom maling dåser eller aske blokke oven på den træ stud i 24 timer, indtil limen er tør. Alternativt, og for en mere permanent bond, bore gennem skoven og ind i cementen med en borehammer, så skru den træ stud på cement gulvet ved hjælp af 3-tommer lange murværk skruer. Hvis hverken af disse metoder er en mulighed, du kan også skære yderligere studs til den nøjagtige længde mellem toppen af stutteriet, der er limet til gulvet og bunden af gulv bjælker ovenfor, så kile disse studs lodret til at presse den limet stud ned mod gulvet.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com