Hvordan til at lime Wainscoting Stiles til en væg

May 23

Hvordan til at lime Wainscoting Stiles til en væg

Wainscoting er en dekorativ type af vægpaneler, der dækker kun den nedre halvdel eller tredjedel af en mur. Det kommer i mange stilarter, farver og træ finish til at matche enhver form for indretning. Wainscoting består af paneler og tynde lodrette strimler kaldet stiles, der findes mellem panelerne. Mens stiles kræver typisk negle, bruges lim til at fastgøre dem når væggen studs ikke er tilgængelige.

Instruktioner

•Anbring slutningen af et målebånd i den ene ende af væggen hvor du installerer wainscoting. Spørg en anden person til at strække anden enden af målebånd til den modsatte ende af væggen for at bestemme væggens samlede længde.

•Divide væg længde i halvdelen til at bestemme i midten af væggen og derefter finde det med målebåndet. Tegn en blyant mærke på væggen for at udpege midten.

•Lean en wainscoting panel mod væggen så den er centreret på blyant linjen. Lægge en lodret stile ved siden af det og derefter gentage den skiftende proces, indtil du når til hjørnet af muren. Sikre, at muren slutter med en stile i hjørnet. Hvis det ikke sker, gå tilbage til midtermærke og flytte alle de paneler og stiles ned indtil hjørnet har en stile i den.

•Sæt et rør af høj styrke polyurethan konstruktion lim til en caulk pistol. Skær spidsen af dysen ved hjælp af en hobbykniv.

•Lay en 8-fod lange træ base jernbane langs gulvet og skubbe det stramt ind i hjørnet. Den base jernbane bruges til at understøtte de lodrette stiles i en plan holdning. Læg en plan oven på skinnen og indsætte træ shims under bestyrelsen, hvis det er nødvendigt til det niveau. Vedhæfte skinnen på væggen ved at anvende en zigzag mønster af byggeri lim på bagsiden af det og at trykke det på væggen. Hold bestyrelsen i sted i 10 sekunder. Tilføje ekstra skinner på samme måde langs hele væggen.

•Walk til midten af værelset, eller hvor den første stile er placeret. Drej stile ansigt ned og anvende en zigzag mønster af limen på bagsiden af det. Slå klæbemiddel mod væggen og skub stile på det helt. Placer niveau langs kanten af stile og sørg for det er helt lodret. Holde det på plads i 10-15 sekunder.

•Drej den tilstødende segned panel over og anvende konstruktion lim på bagsiden af det ved hjælp af den samme zigzag mønster. Drej panel limen mod væggen og skubbe den stramt mod den første stile. Igen, brug plan for at sikre toppen det er lodret lige.

•Gentag processen med limning stiles og segned paneler på væggen, indtil du når hjørnet. Derefter gå tilbage til midten af rummet og udføre den samme procedure for at installere paneler og stiles til det modsatte hjørne.

Tips & advarsler

  • Bruge en konstruktion lim med en lav tørretid, optimalt en time eller mindre.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com