Hvordan til at Line en plantageejer

March 25

Hvordan til at Line en plantageejer

Plantageejere kommer i en bred vifte af former, størrelser og materialer og er nyttige for både indendørs og udendørs container havearbejde. Et problem, der opstår med mange plantageejere er den indre jord siver ud af bunden drænhuller. Dette skaber en rod og reducerer mængden af næringsstoffer til rådighed på anlægget. For at reducere jord tab, kan du indsætte en liner i plantageejer før indsættelse af planter. Foringen stadig tillader ordentlig dræning men besidder i jorden.

Instruktioner

•Drej planter op og ned på et bord. Sted i slutningen af et målebånd på den ene side af plantageejer hvor det opfylder tabellen. Strække målebåndet over toppen af plantageejer og ned langs anden siden, indtil du når bordet. Notér målingen, og derefter gentage processen for at måle bredden af plantageejer på samme måde.

•Åbn en plastik polyethylen tarp og overføre målinger på det med målebåndet og en tusch.

•Klippe langs linjerne pen ved hjælp af saks til trim liner til den rigtige størrelse.

•Drej plantageejer over, og Indsæt liner inde i det. Tryk på liner hele vejen til bunden og fast ind i alle hjørner. Sørg for, at siderne af lineren kommer op lige langt i siderne.

Uddelingen foring på indersiden af plantageejer bruger hæfteklammer og en korte pistol for træ liners eller vandtæt lim til metal og plast plantageejere.

•Sæt klemmer over den øverste rand af planter at holde limet linere på plads i mindst en time, indtil limen tørrer helt.

•Tag klemmer, hvis det er relevant, og sæt spidsen af en kniv ind i indersiden bunden af plantageejer. Skær 4-5 1/2-tommer lange slidser i liner til kloakering.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com