Hvordan til at Line en vask med mosaik fliser

October 24

Hvordan til at Line en vask med mosaik fliser

Mosaikker er en gammel form for kunst, og er blevet fundet i græske og romerske bygninger fra antikken, bygget ca. 4.000 år siden. Hvis du ønsker at bringe en smule af den gamle verden i dit badeværelse, eller opdatere formen art ved at give det en moderne twist, prøv at lave en mosaik-foret vasken. Tilføje en mosaik til en vask, før det er installeret er lettest, men du kan linje skål af en allerede installeret vask uden for meget besvær.

Instruktioner

•Tape off kanten af vasken og tape over drænhul at undgå skæmmer disse områder med mosaik lim eller injektionsmørtel under installationsprocessen.

•Paint skål i vasken med mosaik lim i et tyndt lag (ca. 1/16 tommer tyk) og lader det tørre. Bruge en stålbørste til let score tørrede limen og give den tekstur.

•Vacuum skål til at fjerne enhver klæbende partikler eller støv, der resulterede fra at score det med en stålbørste. Hvis du ikke har en håndholdt vakuum, enten en regelmæssig vakuum forsynet med en slange vedhæftet fil eller en lille håndholdt børste kan gøre jobbet.

•Draw din mosaik design på skålen af vasken med en markør. Hvis du planlægger en mere organisk, tilfældige mosaik derefter føler gratis til ad-lib uden første mærkning en figurativ design.

•Paint på bagsiden af en mosaik fliser med fliser lim og sæt den på plads på vasken. Du kan også dyppe bagsiden af brikken i mosaikken, hvis dette er lettere for dig. Start flisebelægning langs kanten af vasken først til at sikre en selv linje langs omkredsen. Angive fliser omkring afløbet på dette tidspunkt.

•Paint ekstra fliser med selvklæbende og sæt dem i vasken, forlader en fugning hul på 1/8-inch mellem hver flise til dit design er afsluttet og overfladen af vasken er helt dækket. Lad den klæbende helbrede natten over. Det er meget vigtigt, ingen bruger vasken under tørretid.

•Følg injektionsmørtel 's vejledning for blanding og oprette en batch - det bør være en jordnøddesmør konsistens. Ved hjælp af fuger skraber, hjulpet af fingrene, skubbe injektionsmørtel i 1/8-inch injektionsmørtel leddene mellem mosaikfliser. Skrabe off overskydende injektionsmørtel meget forsigtigt med fuger skraber mens du arbejder. Orlov til en halv time, så tør forsigtigt over skål i vasken med en let fugtig, fnugfri klud til at fjerne injektionsmørtel haze på overfladen af fliserne.

•Fjern maleren tape fra rim og afløbet i vasken, og derefter anvende silikone caulk til kanten af flisen rundt om randen og afløb. Dæmpe din pegefinger og glat over caulk at skabe en sæl. Efterlad vasken til helbrede natten over, og sørg for ingen bruger det.

•Applicer flise og injektionsmørtel sealer over hele vasken overflade, herunder på undersiden, for at sikre vasken er vandtætte. Følg producentens anvisninger for anvendelse og tørring gange, og Påfør tre lag, så vasken til at tørre helt mellem hvert lag.

Tips & advarsler

  • Når taping rand og afløb af skålen, være omhyggelig med ikke at tape over dele af vasken du vil fliser, da dette vil gøre at fjerne tapen vanskeligt. Kun tape off de områder, som du ikke vil flise, men ønsker at beskytte mod at blive ødelagt i programmet tider rodet mosaik.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com