Hvordan til at løse problemer på ukrudt spisere

October 31

Hvordan til at løse problemer på ukrudt spisere

Weed spisere er græsplæne vedligeholdelsesværktøjer, der giver dig mulighed til kant omkring gangbroer, træer og andre store forhindringer, hvor en normal push eller ridning plæneklipper ikke vil tillade dig at gå. Weed spisere er som regel enkel to-takts motorer, der arbejder på en blanding af brændstof og olie i en tank. Brændstof forbrænder i karburatoren, som kontrollerer den bevægelige hoved, der forvandler et blad eller en streng til klipning af græs. Du kan effektivt løse en ukrudt æder, skal du foretage fejlfinding af alle komponenter.

Instruktioner

•Tag på dit sikkerhedsbriller og åbne op brændstoftank til at kontrollere, om der er nok gas i motoren for at starte. Inspicere toppen af brændstoffet til eventuelle tegn på vand. Ændre gamle brændstof, hvis det har været i tanken til mere end en måned.

•Fjern gnisten stikket fra enheden ved hjælp af en topnøgle, og inspicere hul på tændrøret med et hul checker værktøj, tilgængelige fra de fleste isenkræmmere. Sammenlign kløft målingen kræves hullet i ukrudt æder instruktionsbogen. Tryk på slutningen af tændrøret mod en hård overflade til at justere hullet.

•Touch slutningen af tændrøret til en metal overflade hvis hullet er OK til at kontrollere gnisten. Det skal være blå. Skift tændrøret, hvis gnisten er gule eller brunlige.

•Tag dækning for luft filter ved at skrue panelet ved hjælp af en skruetrækker eller ved at løsne vingemøtrik, og inspicere luftfilter for overskydende snavs. Erstat filter, hvis det er nødvendigt.

•Juster karburatoren hvis maskinen skærer ud, når på fuld kraft. Tænd maskinen og justere Stjernehjulsforing skruen, at dreje til venstre, indtil det føles urolig. Drej skruen for stjernehjul langsomt højre, indtil det kører glat. Gør dette for alle skruer.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com