Hvordan til at løsne en topnøgle

September 23

Hvordan til at løsne en topnøgle

Stikket skruenøgler har et håndtag og et stik, der bruges til at stramme eller løsne en møtrik. Stikket frigøres fra håndtaget, således at forskellige størrelse stikkontakter kan være fastgjort. Undertiden bliver stikket fast på nødden. Dette kan ske, hvis nødden er slidt, forårsager socket ikke at indstille på møtrikken helt og holdent. En socket kan også blive fast på en møtrik, hvis det er placeret på møtrikken pik-eyed. At fjerne en stak topnøgle tager de rigtige emner og en lille indsats.

Instruktioner

•Tag håndtaget af topnøgle fra soklen. På de fleste stikket skruenøgler en knap på bagsiden af håndtaget er deprimeret at frigøre stikket.

•Spray en liberal antal gennemtrængende katalysator i hul i toppen af soklen. Katalysatoren vil løsne og smøre møtrikken og stik og støtte i at adskille to.

•Sæt bladet af en flad-head skruetrækker ind i hullet i toppen af soklen. Hvis soklen er synligt vippes til ene eller den anden side, skal du indsætte skruetrækker blade i den høje side.

•Tryk skruetrækker med en hammer. Hvis stikket ikke er på direkte, bruge skruetrækkeren for at tvinge stikket i en plan holdning. Hvis soklen er plan, men fast, skal du flytte skruetrækkeren omkring hullet i soklen mens trykke det med hammer. Tvinger skruetrækkeren ind i stikket på forskellige vinkler bør løsne det, så det kan fjernes.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com