Hvordan til at lufte en deponering til støtte nedbrydning

December 29

Hvis ordentligt plejet, husholdningsbrug deponeringsanlæg er en nyttig metode til sikkert og naturligt forarbejdning husstanden nægter. Sammensat affald kan befrugte græsplæner og haver, eller hjælpe med erosionskontrol gennem ansøgning til stejlt sorterede områder. Regelmæssig udluftning er afgørende for opretholdelsen af en sund og højtfungerende losseplads. Beluftning forhindrer ophobning af skadelige gasser og tilskynder nedbrydning.

Instruktioner

•Agitate langs omkredsen af deponeringsanlæg ved hjælp af en pitchfork. Grave tænderne i rake i mindst 4 til 5 inches, og agitere ved at trække raken frem og op, tvinger indholdet fra bunden af bunken op til toppen.

•Agitate i hele indre af deponeringsanlæg, arbejder i rækker. Bryde op store klumper af materiale eller meget fugtig sektioner af kompost. Det er mindre vigtigt at distribuere indholdet af bunken lateralt end at flytte begravet indholdet op til toppen.

•Incorporate pinde og kviste til deponering som du agitere. Denne voluminøse organisk materiale bliver så luften kan cirkulere i bunken, at tilskynde sund beluftning.

•Aerate din deponering så ofte som muligt i løbet af de første to uger. Hyppig luftning i løbet af denne tid stimulerer sund mikrobiel vækst og øger hastigheden af nedbrydning. Hvis det er muligt, lufte mindst hver anden dag for de første to uger. Når deponeringsanlægget er etableret, mindske beluftning.

Tips & advarsler

  • Altid bære beskyttelsesbriller og handsker når beluftning din deponering.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com