Hvordan til at lufte en Pellet majs komfur

January 4

Majs brændeovne er blevet stadig mere ønskeligt alternativ til olie eller naturgas varmesystemer på grund af deres relativt lave omkostninger, kombineret med deres effektivitet og det faktum, at de giver ren afbrænding af en fornyelig ressource: majs kerner. Udluftning en majs brændeovn er det vanskeligste og vigtigste aspekt af installationen. Ordentlig udluftning sikrer effektivitet af ovnen og sikkerhed for brugerne ved at frigive udstødningsgasser, vand dampe og aske udendørs gennem en særlig korrosionsbestandigt rustfrit stål rørsystem.

Instruktioner

•Læs ejer 's manual fra dækning til at dække for at orientere dig om modellen af majs komfur du skal operere. Sørg for at du forstår hvordan det fungerer og de anbefalede sikkerhedsprocedurer forud for installationen. Hvis du føler dig utilpas med materialet, skal du kontakte forhandleren for at få den professionelt installeret.

•Indstil typen udluftning anbefales til din model. Der er syv typer af udluftning, der omfatter to stilarter: vandret og lodret. De syv typer er: dæksiden vandret, vandret med back-up lodret, lodret via tag og loft, udluftning via skorsten, naturlige udkast og vandret med lodret. Hver type udluftning kræver forskellige mængder af rør.

•Rengør din skorsten. Har det inspicerede og se, hvis du kræver en rustfrit stål skorsten liner, hvis du vil bruge din skorsten til udluftning. Dette er den mest almindelige metode til udluftning og installation.

•Vælg typen udluftning system, der opfylder dine specifikke behov. Indstille et budget, der betragter faktorer såsom højde, eksisterende kladder, fremtidige rengøring og vedligeholdelseskrav og ønskede placering af enheden.

•Følg instruktionerne i ejer 's manual for udluftning installation. Kontroller, at du køber den rigtige type aftræk og fugemasse til din model og udluftning stil.

Tips & advarsler

  • Majs brændeovne ikke er varmt at røre og kan placeres i nærheden af vægge, men de kræver gulv beskyttelse som angivet i instruktionsbogen.
  • Den billigste type majs komfur udluftning er dæksiden vandrette stil.
  • Brug aldrig udluftning materialer, der ikke anbefales. De kan forårsage komfuret til at blive usikre, herunder tørretumbler udluftninger, plast ventilationskanaler og olie eller naturgas enhed ventilationskanaler.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com