Hvordan til at lufte for rajgræs

March 14

Rajgræs er en cool sæson turf ofte blandet med andre græsser eller plantet alene. Der er to typer af rajgræs, som gartnere plante: årlige og flerårige. Årlige rajgræs er generelt overseeded i varme sæson eller cool sæson græs til at hjælpe med tyndere græstørv. Flerårig rajgræs er vokset i de regioner, der har kølige klimaer i de nordlige dele af USA. Af rajgræs til at vokse, forbedre gartnere deres jord dræning og luft flow af beluftning. Beluftning din rajgræs efter græs-grønne op i efteråret hjælper med at reducere tilfælde af sygdom.

Instruktioner

•Tryk på en måling stick gennem rajgræs til jorden for at kontrollere thatch lag. Stråtag er et lag af levende og dødt organisk materiale, der naturligt ophobes i rajgræs græsplæner. Et stråtag lag mere end 1/2 tommer angiver, at det skal fjernes for at hjælpe med at forbedre dræning og give tænderne af en perlator til at skubbe gennem jorden.

•Mow græsplæne ned til dens anbefalede højde. Årlige rajgræs er mejet til 1 1/2 til 2 inches, der henviser til, at flerårige rajgræs er mejet til 1 1/2 til 2 1/2 inches. Rive op afklippet græs.

•Skub en magt dethatcher på tværs af plænen at rippe gennem rajgræs og trække sig ud af stråtag. Rive op snavs.

•Kapacitet græsplæne i 2 til 3 dage. At holde jorden fugtig hjælper core beluftere grave op stik af snavs ud af jorden.

•Skub core perlator frem og tilbage over den rug græs at gøre tre til fem passerer. Core beluftere fjerne stik for jord, der er 1/2 til 3/4 tommer i diameter og 1 til 6 inches i dybden. Rive op stik af snavs.

Tips & advarsler

  • Overseed din græsplæne med rajgræs til lave tyndere græs eller plante din yard med rajgræs efter beluftning. Årlige rajgræs er seedet til en sats på 7 til 9 lbs. pr. 1.000 kvadratfod. Flerårig rajgræs er seedet til en sats på 6 til 9 lbs. pr. 1.000 kvadratfod.
  • Undgå beluftning og plantning rajgræs i foråret, fordi frøplanter dø ud i sommervarmen.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com