Hvordan til at lysne en mørk-værelse

June 14

Værelserne er ikke bygget til at gå ubrugt, men det er præcis, hvad der kan ske, når et værelse er for mørkt til at nyde det. Medmindre du er klar til at investere i et skylight eller udskæres en væg til et panoramavindue, er her hvordan at lysne en mørk rum, hurtigt, nemt og billigt.

Instruktioner

• Giv væggene en frisk pels af hvid maling. Selv hvis væggene er allerede malet hvid, kan det gule over tid. Sørg for at bruge en glans finish, da det vil reflektere lys ud af væggen i stedet for at absorbere det, ligesom flad maling. Hvis din værelser er væg-tapetseres, blot tapet over dem med en lys-farvet solid eller print.

Hæng spejle på væggene-jo større jo bedre. De vil ikke kun reflekterer lys, men også gøre rummet ser større.

•Sæt en lys farvet gardin på vinduet. Hvid eller gul er ideelle, men en lys beige kan også arbejde godt. Uanset hvad du gør, undgå mørke farver og prints.

•Få en stor, lys-farvede område tæppe. Igen, gul og en lys beige er ideelle. Hvid ville naturligvis gøre værelset endnu mere, men det bare beder om problemer i et rum du forventer folk til rent faktisk bruge tid på. Udskrifter på tæppet er fint. Bare sørg for de er lette, lyse farver.

•Undgå nogen væg kunst eller billeder, der er mørke. Gå til lys lyse farver. Dagslys landskabet scener kan være specielt rart--af en lys blå ocean eller store gule sol.

•Installer loftventilator med et lys i det, hvis du ikke allerede har en. Faktisk fyld rummet med lys – en i hvert hjørne. Fritstående ones at skinner lys op mod loftet og på væggene er et særligt godt valg. Med hensyn til almindelig bordlamper, erstatte darks nuancer med hvide.

•Forøgelse watt din pærer. Indrømmet, du vil bruge mere energi på måde, men det er en velkommen trade-off for et værelse lys nok for dig at nyde.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com