Hvordan til at mærke en industriel kontrol kabinet

November 14

Industriel kontrol kapslinger er kabinetter, konsoller, computer møbler og paneler, der vil indeholde industrielt elektrisk udstyr. Disse kabinetter er designet til at holde emner, der kører ved høje spændinger og der normalt ville være yderst farlige, hvis de blev efterladt åbne. Kabinetter er vejrbestandig og ikke kun beskytte det elektriske udstyr fra eksterne kræfter, men også beskytte alt omkring prøvelokalet fra den elektriske enhed afholdt inden for. Industrielle kabinetter skal være mærket efter strenge retningslinjer fastsat af National Electric Code eller NEC. Denne kode blev sat på plads for at undgå eventuelle mulige farer, når elementet er tjekket, flyttet eller repareret.

Instruktioner

•Kontroller, at omslutningens producentens varemærke, navn eller andre identificerende oplysninger vises på etiketten. Du vil ofte se navnet på producenten samt et serienummer for at specifikke kabinet.

•Listen frekvens, fuld belastning aktuelle, fase og spænding i strømforsyningen bruges i kabinettet.

•Display SCCR. SCCR er kortslutning strømstyrke og angiver den maksimale aktuelle kabinettet kan modstå for 50 millisekunder før enhed shorts. Oprindeligt, SCCR ikke var nødvendigt, men fra 2005, NEC ændret retningslinjerne, og SCCR skal vises på alle industrielle indhegninger. Metoden for beregning af SCCR kan findes i UL508A Supplement SB eller ved en metode, der anvendes af en lokal ingeniør eller elektriske inspektør, der er blevet godkendt.

•Kontrollér en note, at den industrielle kabinet er et stykke af service udstyr, hvis dette er relevant. Omfatte rating antallet af prøvelokalet og et diagram af den elektriske ledninger eller et indeksnummer, der refererer til en specifik ledningsdiagrammet. Rating-nummeret refererer til miljøet hvor skabet er placeret. Faktorer, der spiller i rating er størrelse, type og placering af kabinettet.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com