Hvordan til at male kanterne af et værelse hurtigt

October 7

Hvordan til at male kanterne af et værelse hurtigt

Den mest tidskrævende del af maleriet et rum er dets forberedelse. Maling prep omfatter rengøring og reparation af vægge, fjerne stikkontakt covers og skitserer loft, døre, vinduer og sokler med malere tape til at sikre et flot stykke arbejde med kantning. Mens rengøring væggene ikke bør undgås, kantning kan bevæge sig langs meget hurtigere med de rigtige værktøjer, et par tips, en rolig hånd og Overspringelse den taping.

Instruktioner

•Stir maling med maling stick indtil det er godt blandet. Hæld det i den håndholdte plastikbeholder, indtil det er omkring to tredjedele fuld. Tør nogen overskydende maling fra mundingen af gallon, så det kan være re-forseglet lettere senere.

•Vælge et område til at begynde maleri, såsom et hjørne eller en væg. Den overordnede finish vil være mere konsekvent, hvis de skarpe områder er stadig våde når væggen er rullet i, og maleriet i sektioner gør dette muligt. Kantning ud et helt rum før du begynder enhver rullende er dog et almindeligt praktiseres og professionelt accepterede maleteknik.

•Læg vinkel børste med nok maling til at fuldføre en lang streg. Sørg for, at spidsen af vinklen isn? t overbelastet med maling, siden du? re kantning rummet uden tape det. For meget maling på penslen spids gør det vanskeligere at styre en stabil linje - at finde den rigtige mængde af maling til en enkelt streg kan tage nogle praksis. Børste? t være så tungt med maling, der det droops. Ligeledes hvis der? s ikke nok maling, du? ll nødt til at begynde nye kantning linjer langt oftere, øger sandsynligheden for fejl.

•Fjern alle lys skifte og outlet dækker for at undgå at tape dem perfekt. Placere brikker af malerens tape over udækkede switches og forretninger.

•Moisten nogle rene klude vand og holde dem ved hånden til hurtige rettelser som du går.

•Applicer maling med en rolig hånd. Føre med spidsen af en vinkel pensel og arbejde med selv, præcis pres, så børsterne fan lige til kanten af området og ikke videre. Gøre lange streger hver gang. Gå tilbage over stregen, lidt væk fra kanten, at udjævne overskydende maling. Gentag de upartisk streger omkring døre og vinduesrammer, i hjørner, langs baseboards og omkring loftet. Konsekvent hånd teknik bliver nemmere og hurtigere med praksis.

Tips & advarsler

  • Hvis du ikke har en sikker hånd, kan du overveje at bruge en maling pad edger. Maling pads er rektangulære puder fastgjort til et stykke plastik med to guide hjul. Pas på ikke at overlæsse det med maling, som det vil let bløder over kanten.
  • Brug en børste lavet af naturlige fibre, hvis maleri med en oliebaseret maling.
  • Holde rummet så godt ventileret som muligt.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com