Hvordan til at male møbler i kolde garager

July 18

Hvordan til at male møbler i kolde garager

Din udsmykning projekter kan ikke altid opstår, når temperaturerne er bedst for maleriet. Desværre, maling bond bedst når temperaturerne er i et snævert interval, både for anvendelse og til tørring. Projekter såsom maleri møbler i en kold garage bør foretages forsigtigt, med tanke går ind i typen produkt, der anvendes og forskelle i tørretid, der vil forekomme i et koldt miljø.

Optimal maling temperaturer

Maling er formuleret til at arbejde bedst ved bestemte temperaturer. Generelt, interiør maling bør anvendes i temperaturer på mellem 50 og 85 grader Fahrenheit, ifølge den hollandske dreng hjemmeside. Malingen tørrer bedste mellem 65 og 85 grader Fahrenheit. Oliebaseret maling, også kaldet alkyd-baseret, kræver temperaturer over 40 grader Fahrenheit. Temperatur kan også påvirke andre faktorer, der forhindrer succes maling program. Fugtighed i området maling kan også falde, når temperaturen falder, forårsage kondens på overfladen af det stykke, der øger tørretiden

Maleri i kolde temperaturer

Selvom maling kan kræve disse temperaturer for optimal dækning og bindende, kan projektet ikke kunne vente til varmere vejr at ankomme. Du bliver nødt til at overveje, hvad du kan gøre for at gøre painting projektet vellykkede under disse omstændigheder. I dag, maling findes der kan bruges i lavere temperaturområder. Sikre, at produktets maling du bruger er på den korrekte temperatur for anvendelse ved at bringe det indendørs at varme til normal stuetemperatur, hvis nødvendigt.

Opvarmning området maling

Overveje en opvarmning metode til opvarmning din garage en smule for at gøre opgaven lettere. En række forskellige typer af rumopvarmning er tilgængelige for boligejere. Mange af disse er gode til opvarmning af små områder. Husk altid at maling produkter indeholder ingredienser, der kan kræve ventilation til at undgå respiratorisk farer. Varme kilder, selv kan have brug for ordentlig ventilation til at undgå røg, der kan forårsage alvorlig skade eller død. Også, nogle maling bør ikke anvendes for tæt til ild eller varmekilder. Nøje følge producenter advarsler. Placer møbler i en opvarmet område, så det vil varme op til den omgivende temperatur, således at malingen binder ordentligt på overfladen.

Specielle malinger og maling tilsætningsstoffer

Nogle linjer af maling er specielt formuleret til brug i koldt. Disse produkter omfatter ikke kun maling, men primere og caulks samt, ifølge PaintPRO hjemmesiden. Når du er i tvivl om, at opnå den korrekte temperatur for både den omgivende luft og substrat, der vil holde malingen, kan bruge disse produkter efter mærke anvisninger omhyggeligt. Da disse allerede indeholder ingredienser til brug i koldt, undgå at tilføje opløsningsmidler, der vil ændre den nøjagtige formulering. Maling tilsætningsstoffer findes også aktiverer maleri i mindre-end-optimale betingelser.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com