Hvordan til at markere beton uden maling

December 17

Hvordan til at markere beton uden maling

Beton er normalt en kedelig og kedelig overflade med lille visuel appel. Føje farve til dette materiale kjoler det og gør det mere attraktivt. Mens maling er en nem måde at tilføje interesse for beton, er du ikke begrænset til det. Uanset om du ønsker at tilføje interesse for beton vægge eller en konkret indkørsel, er der måder at du kan markere materiale uden maling.

Instruktioner

•Mark beton med kridt. Brug forskellige farver kridt til at tegne billeder på beton. Denne metode til mærkning beton er let fjernes med vand, hvilket gør det en ikke-permanent måde at tilføje midlertidig farve til din betonflader.

•Farve beton med markører. Bruge forskellige farver gør mærker og tegne billeder på beton. Denne metode til mærkning beton er mere permanent end kridt, men kan fjernes med en højtryksspuler, hvis nødvendigt.

•Mark beton med en blanding af frugtfarve og vand. Fylde en skål med lige dele frugtfarve og vand, og anvende det til beton med en pensel, frimærker eller svampe. For mere levende farve, bruge mere mad farvelægning og mindre vand.

•Stain beton. Købe en konkret syre pletten fra et hjem forbedring butik. Anvende pletten på overfladen af betonen med et håndholdt pensel. Hæld en blanding af lige dele vand og bagepulver, og derefter hælde det over de farvede beton. Tørre op blandingen med en moppe eller svamp, og skyl det med vand.

Tips & advarsler

  • Bære beskyttelsesbriller og beskyttelseshandsker, når du arbejder med syre pletten.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com