Hvordan til at markere en begravet vandlinjen

June 17

Vand, El, gas, kabel og telefon linjer er alle begravet i haverne omkring huse. Det er vigtigt at finde og markere disse linjer, når et projekt kræver grave. Blå markeringer betyde drikkevand. Grønne markeringer betyde kloak og afløb linier. Lilla markeringer betyde regenereret vand linjer. Da vandet linjer er ejet af byen, vil vandet utility selskab sende locators at markere linjerne. Ubestridt alliance eller CGA, har en gratis 811 service kontakte utility selskab locators for at markere begravet linjer.

Instruktioner

•Dial 811 at kontakte en kundeservicerepræsentant. Kalde mindst 48 timer 72 timer før du planlægger at grave.

•Tillad repræsentant til at forbinde din opfordring til et Call Center for lokalområdet. En Call Center vil kontakte forsyningsselskab, som vil sende locators til lokationen.

•Indstil en aftale for locators at ankomme i to til tre bankdage til at markere linjerne begravet vand. Locators vil markere linjerne gratis. Drikkevand vandledninger er mærket blå, linjerne kloak og afløb er mærket green, og de inddæmmede vand linjer markeres lilla.

Tips & advarsler

  • 811 antallet er et føderalt mandat opkald-før-du-grave nummer. Undlad at markere vand linjer, eller grave uden at kalde dette tal, fordi du risikerer strenge straffe og bøder på toppen af genanskaffelsesprisen for kommunale vandledninger.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com