Hvordan til at markere kanten af trin slidbaner

December 13

Hvordan til at markere kanten af trin slidbaner

Markerer kanten af trapper, så de er klart synlige kan hjælpe undgå skader og reducere sikkerhedsrisici på trappen. Især i akutte situationer hvor ild, røg og panik kan være til stede, en trappe med smukt farvede, reflekterende eller foto-lysende kanter på slidbaner vil være langt mere synlig og kunne hjælpe med at afværge tragedien. Markant trappe kanter også hjælpe synshandicappede.

Instruktioner

Forpakket et kast med refleksbånd. Der findes mange størrelser og stilarter af dette produkt. Finde noget, der er holdbare, lyst farvet og lavet til kommerciel brug.

•Klippe strimler af tape, der er ens i længden til bredden af trappen.

•Applicer en stribe af bånd på den vertikale kant af hver trappe slidbane. Hvis båndet har en selvklæbende bagside, anvende det ved hjælp af limen og Hæft det om for ekstra sikkerhed.

•Applicer en anden stribe til forkanten af trinnet vandret ved siden af lodret strimler af tape, for ekstra synlighed. Da mennesker vil være at gå på denne horisontale strip, skal det have en finish, der ikke er skinnende eller glatte. Tilføje til sikkerheden i skridt ved at anvende en selvklæbende slibende strip ved siden af sikkerhed strimlen for at forbedre anti-slip egenskaberne for trinnet.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com