Hvordan til at markere Layout linjer til gulvbelægning

July 4

Hvordan til at markere Layout linjer til gulvbelægning

Den første og vigtigste del af enhver gulvbelægning installation er layoutet. Hvis du starter en etage ud af pladsen, defekten vil formere sig i løbet af installationen. Når du nå den modsatte væg, kan gulvet være håbløst skævt i forhold til vægge i rummet. Korrekt måling og udstikker kridtstreger vil forhindre dette problem, og installationen bliver sandt.

Instruktioner

•Vurdere området og materialer til dit projekt. Sheet vinyl og stavs gulve kan startes fra den længste, mest lige væg, mens flise og parket muligvis tilpasses for at sikre små nedskæringer ikke falder på modsatte vægge. For eksempel, kan begyndende med en fuld stykke på den ene væg efterlade dig med en one-tommer skære på den modsatte væg. I denne situation, er du ønsker at starte midt på gulvet og installere mod begge vægge, efterlader dig med lige store nedskæringer.

•Measure og mærke din starter linjer. Måle 3/8 af en tomme fra begge hjørner af starteren væggen og gøre blyant mærker. Hvis starter i midten af rummet, måle den fulde bredde af rummet, deles det i halve og gøre din blyant mærker i midten af rummet i begge ender.

•Flyt væk fra det område, hvor du lægger linjerne og trække en kridtstreg ved hjælp af en partner. Kridt ofte sprøjter over gulvet, så hold dette fra tilsløre den plet, hvor dit arbejde linjer vil være. Vende tilbage til dit arbejdsområde, stretching kridtstreg mellem din blyant mærker. Trække det håne og derefter slippe. Løft den lige linje tilbage til at undgå at efterlade dobbelte streger.

•Glue eller søm ned din første række af gulve, og derefter køre en kridtstreg ned den forreste kant af det til at kontrollere for rethed. Hvis der er en kløft mellem gulvbelægning og kridtstreg, eller linjen er på toppen af gulvet i en plet i stedet for på den forreste kant, kan din gulvet være ud af pladsen. Hvis dette er tilfældet, recheck dine målinger eller stykke placering.

•Kontrollér forkanten af dit gulv med en tør kridtstreg periodisk under installationen. Ujævne underlag kan gøre et gulv hul åbne eller skærpe, at smide det ud af pladsen. Kører en tør kridtstreg ned din arbejde kant vil vise dig problemerne som de opstår, og lad du foretage små justeringer til at holde gulvet lige.

Tips & advarsler

  • Vær forsigtig, når du bruger din kridtstreg. Kridt kan få i revner i gulve og blive meget svært at fjerne.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com