Hvordan til at matche eksisterende manipuleret træ gulve

January 9

Mange boliger og lejligheder har eksisterende manipuleret træ gulve. Fordelen ved at bruge manipuleret træ over autentiske trægulve er det faktisk menneskeskabte og produceret ved hjælp af forskellige træ partikler. Dette gør det meget lettere at rengøre og vedligeholde end ægte træ. Hvis en del af din manipuleret træ gulv bør bliver beskadiget, skal du erstatte det, og matchende en eksisterende mønster og farve kan få lidt tricky i nogle tilfælde.

Instruktioner

Kortindgangsdør den virksomhed, der gjorde den manipuleret træ på dine gulve, hvis du har disse oplysninger. De kan sandsynligvis sælger du et tilsvarende stykke.

Respektive med den entreprenør, der har installeret gulve eller de tidligere ejere af dit hjem, hvis du ikke kender, der fremstilles af manipuleret træ på dit gulv. Derefter kontakte virksomheden.

•Purchase et par forskellige prøver hvis du ikke kan finde den nøjagtige type manipuleret træ som dit gulv er lavet. Sammenlign prøver til dit eksisterende gulv. Betale meget opmærksom på den farve, korn mønster og tekstur af dit gulv og prøven. Se på prøverne igen når lyset skifter til sikre den tætteste match mulige.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com