Hvordan til at matche farver til ydersiden af et hus

May 24

Hvordan til at matche farver til ydersiden af et hus

Besøgende og forbipasserende får et første indtryk af dit hjem fra den farve, du har brugt på ydersiden. Du kan være helt tilfredse med at farve og beslutte at bruge det igen, når du genfremstille. Eller måske du har haft nogle vind skader og er nødt til at genfremstille bare en del af huset. At finde en match for den oprindelige maling kan gøre det job meget lettere. Den bedste løsning er at have en kan den gamle maling i garagen eller kælderen. Der er andre måder, selv om, at finde en match.

Instruktioner

Sidesten maling

•Skriv ned mærke og farve af maling. Det er normalt på toppen eller front af kan. Hvis det var en custom-blandet maling, åbne dåsen og se, om nogen af malingen er stadig brugbare.

•Stir maling to minutter med en træpind. Dette blander pigmenter.

•Paint en skjult del af ydre af huset med den oprindelige maling. Lad det tørre. Observere malede stedet flere gange i løbet af dagen. Hvis malingen passer, tage det til maling butikken har et eksakt match gjort, eller købe den samme mærke og farve.

Male svinder, selv om, og hvad kunne have været et eksakt match kan ikke være den rigtige farve nu. Du kunne prøve at tilføje hvid for at lysne det, men dine guldkorn er ved hjælp af en anden metode til matchende malingen. Hvid har underliggende nuancer af gul, rød, blå eller grøn. Hvis du lette med hvidt, har det har den rigtige nuance.

Chip maling

•Hvis din ydre er stuk, chip off et stykke, som er malet. Du kan prøve et hjørne af et vindue. Hvis ydre er træ, lirke ud et stykke, som er malet. Vælg et diskret sted, og tage så lidt som muligt.

•Få træ med fyldstof så stedet er ikke mærkbar. Hvis ydre er stuk, ising en smule af stuk på det sted, hvor du tog chippen.

•Tag chip af træ eller puds til maling butikken for at få en brugerdefineret match. Maling butikker har edb-udstyr, der analyserer farver og formulerer nøjagtige kampe.

Maling farveprøve prøver

•Vælg en bred vifte af maling farveprøve prøver, der er tæt på den ønskede farve. Vælg nogle mørkere, nogle lysere og nogle der er lidt anderledes. For eksempel, hvis huset er brun, vælge en brun, der har en antydning af rød, en, der har en antydning af green og en, der har et strejf af grå.

•Hold maling farveprøver op til huset. Indsnævre valg til fire eller fem, som er tættest.

•Return til maling butik og afhente ekstra farveprøver i farver, der er tættest på de fire eller fem farver du har valgt.

•Fortsæt indsnævre dit valg indtil du finde to eller tre meget tætte kampe. Få prøve dåser af maling i farverne. Male inconspicuous steder på huset for at afgøre, hvilken en er et eksakt match. Husk, at malingen tørrer mørkere end det er i kan.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com