Hvordan til at matche farverne i et soveværelse

February 12

Hvordan til at matche farverne i et soveværelse

Når der træffes beslutning om et farveskema i et soveværelse, har du for at sikre, at farverne, der koordinerer og at man ikke overmande de andre. Professionelle indretningsarkitekter passer ikke farver; de vælger farver, der supplerer de andre i rummet. Du skal tænke på om rummet skal bruges blot til at sove, eller også for at studere, Se TV eller blot slappe af med en kop varm te. Det endelige valg bør være noget at du finder tiltalende, og der vil passer til din personlighed og forbedre indretningen.

Instruktioner

•Utilize male prøve kort, tæpper og tæppe prøver og stof farveprøver til at hjælpe dig med at foretage dit valg. Hvis du ikke har en stof farveprøve fra dit sengetøj eller gardiner, kan du nemt tage langs en kaste pude eller koordinerende knickknack når du handler.

•Vælg farver der appellerer til dig. At vælge højst tre primære farver er den generelle tommelfingerregel til at dekorere ethvert rum, men du kan vælge mere, hvis du har lyst. De markeringsfarver, du vælger til tilbehør og andre indretning kan være ubegrænset i sort. Det er bedst at gøre de vigtigste farver harmonisere og bruge accent farver til at give liv til rummet. Husk, alt for mange farver kan gøre rummet for travlt hvis det er kun for sovende og resten.

•Sørg for de vigtigste farver mod hinanden. Hvis én farve tendens til at gøre en anden forsvinder eller vises sløv, måske er det ikke den rigtige nuance, ifølge Home rhus hjemmeside. Bemærk: Hvis et stof tekstur er så skinnende eller levende, at det gør de andre farver synes kedelig og livløs, kan det være et fingerpeg om, hvorvidt farverne er en god balance for hinanden.

•Look på din maling prøver, stof farveprøver og tæppe prøver i soveværelset på forskellige tidspunkter i løbet af dagen. Hvis de ser godt ud sammen i dagslys, kan de vises med forskellige nuancer, når ved hjælp af kunstig belysning.

•Utilize et stykke i dit værelse, der bringer alle farver sammen for at skabe en naturlig balance. Sørg for, at et tæppe, maleri, kaste eller nogle andre brik har alle de farver, der findes i rummet.

•Kontrollér en skabelon til at beslutte, hvis én farve vil gøre en anden synes tabt eller vaskes ud. Hvis vægfarven er at være den fokale farve i rummet, skabe en stor plakat bord malet med denne farve. Hvis strøelse tager oppe omkring 25 procent af farve fokus, udpege en fjerdedel af plakat bordet til at farve og fortsætte denne metode med alle farverne i rummet for at se om de har en naturlig balance sammen.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com