Hvordan til at matche husstand maling farver

October 5

Hvordan til at matche husstand maling farver

Maleri et hjem er et sjovt projekt, som mange boligejere nyde. Det giver hjemmet et udtryk for personlige stil og smag samtidig også give ejeren en sjov projekt, der kan gøres, når de har tid. At få de passende farver for en husstand maling er et spørgsmål om beslutter, hvilke farver der er de bedste muligheder for hjemmet. Når en boligejer kan lide maling af et værelse, men kender ikke farven, vil de har brug for til at matche den maling, der er en nem proces.

Instruktioner

•Rengør en del af væggen med en mild sæbe, vand og en blød klud. Kontroller afsnittet er temmelig store. Ideelt set bør det være en diskret punkt nær bunden af væggen. Dette vil være afsnittet hvor maling chip er opnået.

•Tag et lille udsnit af maling fra det rensede område. Prøven maling chip bør være omkring størrelsen af et kvartal eller større for effektivitet. Hvis chippen er for lille, kan det være svært at afgøre de passende matchende farver eller maling. Bruge et barberblad og slip det under en lille del af maling og forsigtigt skrælle maling væk, indtil det er omkring størrelsen af et kvartal.

•Tag prøven til ethvert hjem forbedring butik eller isenkræmmer, såsom Home Depot og Lowe's, og give en lektor i departementet maling prøven. De vil bruge en computer til at matche pigment og male type fra prøven. Når analyseret, få den maling, der matcher prøven og købe det.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com