Hvordan til at matche kirsebær møbler

August 2

Cherry møbler tilføjer elegance og stil til et hjem. Det har tendens til at se dyrere end lysere farvede woods og ofte skinner mere, også. Medmindre du køber alle dine møbler som et sæt, skal du muligvis matche farven, når du tilføjer nye stykker. Må ikke antage, at alle kirsebær møbler er den samme farve; nogle kirsebærtræ skinner lysere røde, eller er en mere chokolade brun.

Instruktioner

•Skabe et udsnit af dine nuværende møbler, såsom en skuffe med dig til møbler butik eller hjem center når de forsøger at matche farverne. Sammenlign din prøve med møbler i butikken før du køber den. Du kan indse, at din kirsebær møbler er betydeligt lysere røde eller mørkere brun end hvad, du overvejer at købe.

•Stain ufærdige møbler til at matche farven på din nuværende kirsebær møbler. Sørg for at unstained træ har en lignende korn mønster til cherry; for eksempel, ahorn har stram-grain mønster og ligner cherry når farves.

•Spørg for professionel hjælp på hjem center hvor du køber pletten. De må kunne bruge en computer til at farvematch type af pletten du skal bruge.

•Separat uoverensstemmelse cherry møbler på modsatte sider af rummet, eller nærmere eller far fra lyskilder, hvor farve forskellen ikke måske være så mærkbar.

Tips & advarsler

  • Du kan have til at blande pletten farver for at matche møbler nøjagtigt. Gøre nogle prøve blandinger, og teste plet på en inconspicuous stykke af møbler.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com