Hvordan til at matche køkkenet rustfrit stål apparater (Electrolux, GE, Maytag, Viking, Thermador, Whirlpool)

October 18

Hvordan til at matche køkkenet rustfrit stål apparater (Electrolux, GE, Maytag, Viking, Thermador, Whirlpool)

Matchende køkken rustfrit stål apparater kan være en reel akkord hvis du ikke kender hvor man skal begynde. Her er hjælp på matchende din rustfrit stål køkkenapparater.

Instruktioner

•Først er det vigtigt at beslutte dit budget for din nye rustfrit stål køkken apparater. Der er ingen mening i på udkig efter apparater du ikke har råd til og da de nye rustfrit stål apparater er faktisk meget godt der er ingen grund til at gå konkurs gør det enten.

•Når shopping for dit nye rustfrit stål køkken apparater du vil lede efter lignende håndtag. Du vil opdage, at der er virkelig kun tre typer af håndtag til apparater så som gør tingene lidt nemmere at matche. Matchende håndtag virkelig bånd i udseendet af dit udstyr, selv om de forskellige mærker.

•Ikke alle rustfrit stål er den samme lønklasse. Det betyder, at ikke alle rustfrit stål apparater vil have samme farve. Nogle vil have en blålig farvetone og andre vil have en grå nuance. Dette er især tilfældet for husholdningsapparater blandet med mere aluminium. Farve vil være af særlig betydning for dig, hvis dit køkken er meget små, eller hvis dine apparater er side om side.

•Kontrollér sider af dine apparater. Hvis du har en high-end køkken apparat, er siderne af dit apparat sandsynligvis rustfrit stål. Hvis du har en lav til moderat ende rustfrit stål apparat, er chancerne dine sider er vinyl og rustfrit stål. Vinyl generelt kommer i to farver, sort og grå.

Hvis nogen af siderne af dine apparater er synlige, vil du tage alvorlige hensyn før du køber din næste apparat. Dette er mere af et problem med fritstående vifte ovne og køleskabe, der er ikke counter dybde eller boxed.

•Når shopping for dine apparater, noterer penselmønster på din rustfrit stål apparater. Ikke alle mønstre er de samme og vil være mærkbar, hvis dine apparater er side om side.

Tips & advarsler

  • En rustfrit stål sink eller aluminium vask ved siden af en opvaskemaskine gør sandsynligvis ikke meget af en forskel hvis vasken er under tæller monteret så ikke går vanvittigt forsøger at matche det til nogen andre køkkenmaskiner.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com