Hvordan til at matche lukkeren farver

January 22

Hvordan til at matche lukkeren farver

De fleste mennesker sværger er at en ny frakke af maling den bedste måde at dekorere et hjems ydre. Men hvis du ikke har tid eller energi til at male hele dit hus, men ønsker at forny det på nogle måde, skodder er vejen at gå. Skodder er en klog tilføjelse til ydre af ethvert hjem, giver en quaintly rustikt udseende, hvilket gør det stemningsfulde en charmerende sommerhus, land uden at forårsage det til at se overdrevet. Skodder tage ikke lang tid at male eller installere; men du skal matche dem perfekt med hus trim.

Instruktioner

•Tag et stykke af trim fra en inconspicuous område. Dette område er måske din ryg veranda eller omkring en bagruden. Skru trim eller trække søm med bagsiden af en hammer. Du skal matche dine skodder til trim eller hoveddøren perfekt; således, at have en faktiske stikprøve er afgørende. Alternativt kan du tage et billede af din trim eller skyggen af din hoveddør i en ekstreme close-up med et digitalt kamera.

•Skabe enten din trim prøven eller digitalt foto til en maling butik. Få flere pint eller half-pint maling prøver, der synes at matche din trim.

•Paint forsiden af en enkelt lukker i eksemplet maling, der synes at matche trim og/eller hoveddøren bedst. Lean på udløseren mod forsiden af huset. Undersøge, hvor godt den lukkeren farve matcher trim eller hoveddøren fra et par yards væk. Hvis du synes at have en perfekt match, er du færdig. Hvis du tror der er noget om farven, skal du aftørre maling og prøve de andre prøver, indtil du finder et perfekt match.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com