Hvordan til at matche maling farver

July 4

Hvordan til at matche maling farver

Der er tidspunkter, hvor du skal male bare en væg i et rum eller bare røre det, men du kan ikke have at gentegne hele rummet. Hvis du har gemt den gamle maling kan eller er heldig og huske den nøjagtige mærke og farve, så kan du måske købe bare en lille mængde af maling, og det vil matche. Men selv da, skyggen måske ikke passer nøjagtigt. Der er en nem måde, selv om, at få et eksakt match.

Instruktioner

•Spray en all-purpose renere på et iøjnefaldende sted på væggen og rengør det grundigt med en klud. Det bør være så rene som muligt for den bedste maling farvematch.

•Tag en chip maling off det rensede område. Sørg for det er mindst størrelsen af to kvartaler, eller om et 2 x 2 tommer stykke. For at få det uden at rive overfladen af ark rock med det, skal du bruge et barberblad til at skrælle det. Du vil være i stand til at male over dette sted, når du får den nye maling.

•Tag prøven til en maling eller hardware butik. De fleste isenkræmmere, der sælger maling har en computer, der vil analysere maling pigmenter. Store hjem forbedring butik kæder kan også gøre dette. Efter de analyserer malingen, vil de være i stand til at matche den nøjagtige farve.

Tips & advarsler

  • Det er bedst at gå til den samme butik, du købte den originale maling, hvis du kan.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com