Hvordan til at matche møbler med en ophørte Line

April 21

Når du ejer møbler stykker fra en bestemt linje af møbler, det kan være nedslående at finde mærket eller linje af møbler er blevet afbrudt, hvis du vil føje til dit sæt. Men der er måder at finde møbler og gøre dem synes at matche dine eksisterende sæt, selv hvis de ikke er fra den samme linje af møbler du allerede ejer. Simpelthen gøre din forskning, være på vagt om at finde den rigtige stil møbler, og du kan have en smuk og koordineret hjem.

Instruktioner

Kortindgangsdør fabrikanten. Selvom møbler linje er ophørt, er det muligt, at det vil være anvendelig nemlig hjemtage enten direkte fra producenten eller fra møbler salgssteder eller kataloger. Dette er altid et godt første skridt til at se om du kan finde den manglende brik til at fuldføre din samling.

•Prøv at matche pletten og stil på nye stykker med din eksisterende stykker. De vigtigste bestanddele, at afgøre, om møbler kampe er den farve eller pletten af møbler og den generelle stil. Hvis dine møbler er fransk land, for eksempel, du bør kunne finde andre franske land stykker fra forskellige linjer, der har samme generelle former og stilarter. Du kan matche pletten ved at bringe en skuffe fra en kommode med dig, når du handler, eller ved at finde ud af præcis hvad pletten blev brugt på dine møbler. Kirsebær træ vil altid ligner andre kirsebærtræ, for eksempel, især hvis du ikke har stykker lige ved siden af hinanden.

•Juster lidt detaljer. Hvis du ikke kan finde en matchende kommode for de eksisterende stykker i dit soveværelse, men du finder en, der er tæt på, kan du muligvis gøre det ud til at matche ved at skifte skuffen trækker for at matche skuffen trækker på din eksisterende stykker. Hardware som dette kan købes hos enhver isenkræmmer og skuffe drejeknapper kan nemt skrues og skiftet ud med en skruetrækker. Ved at sikre disse detaljer alle passer, vil du være i stand til at skabe den illusion, at alt er en del af én enkelt matchede sæt.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com