Hvordan til at matche møbler med vægfarve

April 29

For at skabe en rolig, sammenhængende boligareal, er det vigtigt, at dine møbler og væg farver supplerer hinanden, selvom præcis matcher kan være en skade. For at matche vægge og møbler, forsøge at koordinere farve familier i stedet for bestemte farver. Husejere finder det ofte nemmest at matche neutralt farvede vægge til enkelte stykker af møbler med interessante farver og/eller mønstre.

Instruktioner

Hvordan til at matche møbler med vægfarve

•Vurdere mængden af lys i rummet du er udsmykning. Hvis rummet er lille og/eller har nogle vinduer, vil udsmykning med en lysere palet være bedst. Mens lysere farver hjælpe et værelse skal vises mere ekspansiv og luftige, kan mørkere farver hjælpe låne drama til et stort rum, der skal trækkes sammen.

•Når du har vurderet, om en lysere eller mørkere palet er bedst til rummet du er udsmykning, det er tid til at vælge specifikke farve familier til vægge og møbler. Hvis du ejer et bestemt stykke af møbler, som du elsker, basere din farveskema udenom. Et stykke, du allerede ejer og har affektionsværdi for dig kan være indflydelsesrige i din udsmykning beslutningstagning.

•Med et par mulige farveskemaer i sind er baseret på en yndlings stykke møbel, såsom en sofa eller en antik sofabord, vælge din vægfarve. Bruge neutral, lys farver i både små og store værelser, mens dybt, rige farver er bedst i større lokaler. Passe på ikke at matche vægfarve nøjagtigt til din "inspirerende" møbler, men i stedet vælge en vægfarve, der er enten komplementære (brug din farvehjulet til at hjælpe dig med at afgøre dette.) eller i samme farve familie. (For eksempel, hvis dine møbler stykke er en smaragd grøn sofa, prøve en mere dæmpet, lysere nuance af grøn til væggene). Sørg for at teste alle mulige maling på en del af muren før der træffes beslutning om, hvorvidt du ønsker at male hele rummet med det.

•Efter du har malet dine vægge, start fylde rummet med møbler, der koordinerer med begge dine vægge og den oprindelige stykke af møbler du baseret farveskema i rummet omkring. Begynde jagten på stykker, der er både en forlængelse af din personlighed og et supplement til din oprindelige stykke. Mørke træsorter, såsom kirsebær, kan tilføje elegance til både mørke og lyse farveskemaer, mens lyse træsorter som eg, primært ser bedst ud når parret med lys farvepaletter. Holding stof farveprøver fra møbler du overvejer mod dine vægge vil også hjælpe dig med dine beslutninger.

•Look for møbler med detaljer, der tilføje at sammenhængskraften i dit værelse, og vær ikke bange for at blande farver og mønstre, så længe de er i tilsvarende eller komplementære farve familier og blandet i moderation. (Blanding masser af forskellige træ finish ikke anbefales). For mindre stykker af møbler, såsom en skammel, ser for at gøre en dristigere erklæring om farve. Sørg for, at ethvert stykke, du køber til dit værelse kan stå af sig selv mod væggen, selv hvis du var at rydde ud i resten af rummet. Hvis du overvejer et stykke, fordi det går med et andet stykke af møbler, men ikke nødvendigvis med vægfarve, ikke købe det for dit værelse.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com