Hvordan til at matche nye brusebad vandhaner med gamle bruser vandhaner

October 22

Hvordan til at matche nye brusebad vandhaner med gamle bruser vandhaner

Matchende nye hjem vandhaner med eksisterende armaturer er nogle gange udfordrende. Typografien kan være utilgængelige eller den ældre Varefarven kan have falmede, hvilket gør det vanskeligt at matche med en ny vare. Bruser vandhaner gennemgå slitage fra vand og høj luftfugtighed på en regelmæssig basis. Matchende nye brusebad vandhaner med gamle er ikke en eksakt videnskab, men du kan opnå et lignende udseende med nogle flid.

Instruktioner

•Tag en gammel brus armatur og bringe det videre til hardware butik, når du køber nye armaturer. Dette tillader dig at få det tætteste match muligt i stil, størrelse og generelle udseende. Vælg en ny hane, der svarer bedst til din oprindelige.

•Rengør den gamle hane og polere det til en nyere udseende. Anvende en opløsning af hvid eddike og salt til vandhanen, og krat det med en klud til at fjerne hårdt vand indlån og andre pletter. Tør vandhanen og anvend derefter et metal polish til det med et blødt håndklæde.

•Sammenligning renset vandhanen med den nye. Hvis de ikke svarer nøjagtigt til, vil de blive tættere i udseende med brug. Den nye hane vil opleve slid, påvirkes de ældre vandhanen.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com