Hvordan til at matche ophørte porcelæn flise

July 4

Medmindre du køber en nybygget bolig, er der en god chance for at porcelæn flise mønster på dit gulv er blevet afbrudt. Fabrikanter producere flise linjer for et par år og derefter erstatte dem med nye stilarter. Hvis du har købt flisen dig selv, så har du ikke som meget detektiv arbejde som en boligejer, der ikke kender producent, mønsternavn eller år af produktionen.

Porcelæn fliser

Porcelæn fliser er en type af keramiske fliser. Forskellen mellem porcelæn og ikke-porcelæn keramiske fliser er deres vandoptagelse. Porcelæn absorberer mindre vand end ikke-porcelæn flise. Producenter bruger forskellige ler til fremstilling af hver art af flise. Fliser er enten glaseret eller uglaseret. Glasur forhindrer snavs i at trænge ind fliser porer, og du kan rense dem ved simpelthen fugtige gulvvask. Uglaserede fliser kræver mere intense og hyppige rengøring, men de giver bedre trækkraft. Undersøge fliser på gulvet til at afgøre, hvilken en du har brug for.

Kendte producent og mønster

Hvis du ved, hvem gjorde flisen og navnet mønster, derefter kontakte producenten. Hvis fabrikanten ikke har ekstra fliser i sit lager, kan så det give en liste over udbydere i dit område. Kontakt leverandørerne for at se om de har mønstret på lager. Hvis ikke, anmode om en landsdækkende liste over leverandører.

Ukendt mønster

Hvis du kender producenten, men ikke mønsteret, derefter gå til producentens websted for at matche mønsteret. Hvis det ikke er sendt, så besøg din lokale leverandør for assistance.

Ukendt producent og mønster

Hvis du ikke ved, hvem der foretog flisen, så er nogle detektiv arbejde påkrævet. Hvis du har en løs eller afinstalleret flise, så vend det til bagsiden. Mange producenter stempel fliser med deres navn og/eller mønster. En hurtig og billig metode er at kontakte den hjem bygherre, hvis det er stadig i erhvervslivet. Hvis ikke, tjekke historien om dit hjem på retsbygningen, som har records for byggetilladelser. Hvis flisen blev installeret, kan der være en tilladelse, afhængigt af lokale ordinancer. Spørg installationsprogrammet til at kontrollere hans poster. Ellers Tag en detaljeret, close-up foto af mønsteret. Kontakte en forhandler, der har specialiseret sig i vintage fliser. Du kan finde dem på de gule sider eller ved at kontakte en lokal bygherre. De kan opkræve for denne service, muligvis fra time til time, så give så mange oplysninger som muligt. Omfatter den omtrentlige år flisen var installeret, farve, størrelse og glaserede eller uglaserede, sammen med fotografiet. Hvis du ikke kender den omtrentlige år, kan derefter søgningen tage betydeligt længere tid.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com