Hvordan til at matche Sofa stole til et værelse

August 19

Du behøver ikke at være en indretningsarkitekt til at gøre smart og fed valg om dit hjem decor. Samarbejde mellem din personlige smag og hvad du vil nyde lang sigt er blot et par måder at begynde at tænke over hvordan du kan mikse og matche møbler til at passe ind i din plads.

Instruktioner

•Den første ting at overveje, når de forsøger at matche sofa stole til et rum er den farve og det mønster du ønsker at gå med. Du naturligvis kunne ikke bringe forskellige stole ind og ud af din plads til at træffe en beslutning. Dette er, hvor farveeksempler kommer handy. Farveeksempler er firkantede stykker stof fås i et væld af farver, hjælpe dig med at beslutte, hvad du måske gerne uden at gøre noget avanceret køb. Finde stof farveeksempler på mange håndværk butikker, stof butikker eller detailhandlere såsom Wal-Mart. Hvis du vælger at arbejde med en indretningsarkitekt, kan du også få dem bringe du farve prøver. Disse indstillinger tillader dig at placere mønsteret direkte mod indre af dit værelse og hjælpe dig beslutte hvad du vil bruge.

•Consider flere faktorer, når der træffes beslutning om et farveskema. Overveje, hvad du skal fokus for plads til at være. Hvis du vil stole at være omdrejningspunktet for rummet, kan du beslutter at gå med en fed, lyse farve, der popper. Dette kan også betyde, at den farve valgt vil være meget anderledes end de andre farvevalg i lokalet, således at de kan skille sig ud. Hvis du ønsker dine stole til blot accent rummet, Vælg farver, der ikke vil overmande plads. For eksempel for et rum fuld af varme jordfarver, ville du ikke ønsker at købe en lys orange stol eller en med en tung mønster. Det ville være bedre at holde sig med en Mokka, café eller rødbrun tone. Altid huske på hvad du ønsker møbler at gøre til rummet.

•SO mange muligheder der findes når det gælder om at finde det rigtige sted at købe sofa stole, der vil supplere dit værelse. Gøre en smule forskning og eventuelt online shopping for at indsnævre dit valg. Hvis du vil have en fed, trendy udseende, udforske UrbanOutfitters.com eller Ikea.com. Der er også store valg gennem Target, Kohl's, Potterybarn og JCPenny.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com