Hvordan til at matche udvendige maling på et hus

March 25

Hvordan til at matche udvendige maling på et hus

Matchende udvendige maling er vigtigt, hvis du ønsker en maling job at blend problemfrit med den oprindelige maling. Der er flere metoder, du kan bruge til at matche dit hus udvendig farve med minimal trial and error. Ikke forpligte til at købe store mængder af maling, indtil du har en farvematch.

Instruktioner

•Locate en skjult del af væggen malet den farve, du ønsker at matche. Vælg en placering bag en hæk eller i bunden af en væg på bagsiden af huset. Bruge en barbermaskine, skrabe ud en lille plet af maling på størrelse med din miniature. Bringe prøven til en maling butikken til at matche.

•Visit din maling butikken af valg og få maling prøve kort. Vælge de kort, der ser tættest på din udvendige farve. Hold op prøverne til dit hjems ydre at finde det bedste match. Test af farver i både solrig og skyggefulde steder.

•Tag et digitalt billede af dit hus udvendige vægge. Fastgør flere skud på en uden skygge en del af den mur, der ikke er underlagt direkte sollys. Udskrive fotos eller bringe kameraet til maling butikken og bruge billederne til at matche farven.

Forpakket en lille krukke prøve maling. Vælg en nuance, der nøje ligner din udvendige farve eller bruge resultaterne fra chippen, farve card eller kamera test. Finde et skjult sted på din ydervæg, og bruger en lille pensel, male en 1-inch ved 1-tommer kvadrat. Vente 30 minutter på pladsen fuldt tørre og sammenligne resultater med de eksisterende maling farve.

Tips & advarsler

  • Spørg om din maling butik har en digital farve matchende program, som kan være mere præcis end ser på farve sammenligninger.
  • Når en maling match er foretaget, skal du gemme en lille krukke med maling med farvekode knyttet hvis du skal bruge mere til fremtidige projekter.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com