Hvordan til at modernisere et badeværelse forfængelighed

July 7

Det er let at omdanne gammeldags og forældet badeværelse forfængelighed med et par enkle remodeling tricks. Give deres 20-årige forfængelighed moderne og sofistikeret look ved hjælp af farve og tilbehør. Glem ikke at udveksle badeværelse hardware, lamper og selv badeforhæng til at fuldføre den badeværelse makeover.

Instruktioner

•Tag forfængelighed døre og beslutte, om du ønsker at erstatte dem med mere moderne versioner. Ren forfængelighed med en svamp og varmt, sæbevand vand. Skrubbe væk alle rester, at nå ind i stramme mellemrum med en vatpind. Let sand forfængelighed med en medium-grus slibning blok. Fjerne støv ved aftørring med en tack klud. Tag alle hardware fra døre og skuffer med en skruetrækker.

•Paint base fryser først ved hjælp af satin latex maling. Anvende maling med en mini rulle eller en maling børste. Lad det tørre i fire til seks timer mellem frakker og lave to eller tre frakker. Male skabslåger og skuffer. Glem ikke at male begge sider af dørene.

Forpakket moderne hardware i olie-gned bronze-, sølv- eller andre moderne finish. Koordinere med andre tilbehør i badeværelset, herunder håndklæde barer, toilet papir indehavere og bruser forhængsringe. Vedhæfte hardware med en boremaskine og skruer.

•Swap badeværelsesspejlet med en ny give forfængelighed en opdateret, færdige udseende. Bruge epoxy til at indstille spejlet permanent mod væggen.

Tips & advarsler

  • Hænge nye illustrationer og erstatte slidte bademåtter. Købe et nyt sæt af badehåndklæder til ekstra farve.
  • Overbelast ikke din forfængelighed med for mange tilbehør. Placere de fleste elementer i skuffer eller kurve.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com